Åland once again...

Idag hade jag och lilla annabanana bestämt oss för att ta oss en liten tripp till Åland och tillbaka. Det vart riktigt mysigt. De var visserligen bara vi o pansionärerna men so what, vi hade kul ändå och snacka skit och garvade i baren ihop. ^^ Riktigt mysigt att få ge en sån presse till henne på hennes 17-årsdag. Grattis i efterskot annie bananie! <3 <3 <3






Me against myself...

Dagarna går och varje dag när jag vaknar tänker jag samma sak som jag tänkte innan jag somna. Dom där sista orden som flyger genom huvet innan jag får min 2 timmars nattsömn...."Idag jenny, idag är det nog nu ska du ta tag i detta!!!". Lyckas jag...nej. Att ens tänka tanken borde vara nog enligt många men tanken står inte för de många tror.

Att göra andra glada är mitt mål, att låta andra gå först är min prioritet, att hjälpa andra är min hjälp men ibland...bara ibland tänker jag på hur det skulle vara att få vara den som står i centrum. Jag har stått i centrum ofta men mer på ett dåligt sätt på grund av de tillståd jag va i för några år sen. Men jag har en dröm som är större än allt. Att den drömmen aldrig kommer gå i upppfyllelse driver mig till vansinne. Jag vill få den där chansen, jag vill få det livet, den skönheten och den uppmärksamheten.

Jag kommer ofta på andra plats och jag har inget emot det men fick jag en liiiten chans att uppnå min dröm skulle jag ta den. Dock kan jag inte avslöja drömmen gott folk. Ni skulle både skratta och gråta. :)

"Dreams so far away..."


Put on that smile...again

Jag borde ju inte klaga...egentligen borde jag vara glad, borde skratta och le. Borde tacka min lyckliga stjärna och vara som de stora flickorna ska vara. Varför gråter jag då så fort någon petar på mig och de stunder då jag vill gråta kommer ingenting. Vad ska man göra när allt går mot en och man helst av allt bara vill sitta i ett hörn och inte röra sig?

Ja som sagt jag borde ju vara glad. Fredag var en super fredag, lördagen vart det först shopping me mamma, då jag fick köpa vad jag ville typ, och sedan spa. Vi sov över på hotellet och jag fick en superskön massagebehandling och även en asiktsbehandling. God middag...supergod drink...skön säng....
Men jag köpte inga kläder, inget satt fint, jag njöt inte av spat så mycket som jag borde, middan smakade inte, drinken släkte inte törsten och sängen värmde inte. Huvudet är tomt men samtidigt fullt. Jag är en skam för mig själv och alla runt omkring, jag kämms. Vill ju gråta men får inte, ska inte ge upp och ska inte visa mina svagheter för mig själv eller någon annan.



http://muaazu.files.wordpress.com/2008/06/fake_smile___real_tears____by_t0xically.jpg


 


Det är synd om männsiskan...

Vi människor måste vara de djur som grubblar och undrar mest. Visst har man hört om hundar som blivit deprimerade osv men vi männskor drar saker så mycket längre. De senaste dagarna har jag märkt att hur mycket en männsiska försöker så kan hon/han inte må bättre utan hjälp i vissa situationer.

Jag har givit många personer råd i mina dagar men aldrig riktigt fått nått själv som jag vågar lita på. Jag har aldrig haft en riktigt lyckad relation och mina vanor har kanske inte vart de bästa men ändå kommer folk för att få råd från mig. Kan de va så att vi som misslyckas är dom som får ge råden till andra eftersom vi lärt oss vilka konsekvenser som kommer av de vi sabbar? Jo jag tror nästan de. Men då kvarstår frågan....om man lär sig av sina misstag, varför gör jag om dom hela tiden? Det är en fråga jag grubblar på i alla fall....



Den...den där kännslan?

 

 

http://i59.beon.ru/51/6/20651/90/791190/AnimeKiss.jpeg


De senaste dagarna har jag funderat på den där konstiga kännslan. Den där kännslan som får folk att gråta, folk att skratta, folka att rådna, folk att bli för bannade, fyllda med hat och frustration så stark att det i vissa fall kan leda till riktigt otäcka saker. Jag tror ni vet vilken kännsla jag prtar om....kärlek.

Jag tror att kärleken missuppfattas väldigt lätt och samtidigt som den är så värdefull att folk kan offra allt för den så har den en annan sida full av glädje och sorg samtidigt. Du kanske pratar med den där killen som du gillar och helt plötsligt ber han dig om råd för hur han ska göra med en annan tjej?
Eller du kanske snackar med den där killen som du verkligen, verkligen tycker om men som du aldrig kan se dig själv med för han saknar nått. Eller fick du dissen av någon bara för han vart kär i din bästa vän?
Ja kärleken har en blandning och när du väl känner den där lyckan så kan olyckan vara precis runt hörnet. Men det finns nått jag lärt mig och det är att även om man bestämmer sig för att kärleken  inte är nått för än så kan man aldrig bestämma sig för att inte bli kär för det blir du vare sig du vill eller inte och har du förlorat någon som vart så värdefull i ditt liv kan du inte borra in ditt sinne och dina kännslor på de och dömma alla efter den ENDA erfarenheten. Nej du måste prova igen och igen och igen och igen! Den som inte vågar satsa kan inget vinna hur ont det än gör att förlora....


Groove Coverage...






Dålig uppdatering. ^.^'


Eeehhmm...ja...hehe. Ursäkta den dåliga uppdateringen, jag har inga ursäkter bara en anledning och den är ganska lam...jag har vart lat helt enkelt. (a) Men, men, som man brukar säga; "Bättre sent än aldrig", eller hur?

Hur som helst, det är ändå inte mycket som har hänt de senaste dagarna mer än att jag bara hatar mig själv mer för varje dag som går... Jag är rädd för mig själv och ser mig som feg och ynklig som inte ens kan tala om för någon vad jag känner och tycker. Patetiskt... Jag tröstar mig själv genom att stirra på gamla avsnitt av Sailor Moon och leka lite med photoshop. Ja jag har lyckats instalera det ordentligt nu. xD

Idag har jag övningskört hela dagen. Hela vägen från rådmansö till Uppsala, till Stockholm, till Åkersberga och hem igen. :D Riktigt skojsigt men tröttsamt ändå. Jag hoppas bara av hela mitt hjärta att jag klarar provet nästa tisdag. Vill så gärna få köra den lilla blå utan gnatiga päron bredvid.

Nu ska jag kolla in en film och sen är det sängen som gäller. Natti natt sov gott! <33


Kvällsbild...

 


Dreams do come tru...or do they?

(ursäkta det långa inlägget...vill du läsa om film hoppa längre ner i inlägget annars handlar det om dagen.)



Idag har vart en riktig seg dag. Inget gym även om det är det jag skulle behöva mest av allt just nu...typ ett hårt boxningspass vore super! Men så vart det icke. Istället så drog jag till Anna och eftersom min moppe inte hade någon olja bestämde jag mig för att var nyttig och cyckla.

Det var superkul att få träffa Anna och snacka ut om ALLT. Vi har ju inte setts på jag vet inte huuuur länge. Hoppas vi kan samla hela det gamla gänget snart och ta en riktigt härlig tjejkväll full med snack om ingenting och roliga filmer och minnen. ^^

När jag kom hem efter den långa cyckelturen gjorde jag mat och satte mig tillrätta för att kolla in den nya Disneyfilmen "The princess and the frog". Den var någ än av de bästa disneyfilmer jag sett sen lejonkungen och herculess. Helt fantastisk och romantisk sådär som en classisk disney ska vara.
Dock la jag märket till ett citat som fick mig att tänka på hur jag känner just nu och hopplöst det där med kärlek vart för mig. "Dreams do come tru", kan man verkligen önska sig till nått? Njaa, men vad stjärnan symbolicerar är säkert hoppet och tron på sig själv. Bara du bestämmer dig för det som känns RÄTT, och inte bara det som lockar, så kan du vinna allt.


Filmen i sig var det där classiska senariot som jag tror alla tjejer någon gång drömt om. "Bad boy som leker runt med alla råkar av en slump hamna i en konstig situation med den där flickan som inte är nått särskilt igentligen. Alla tjejer vill ha honom, hon vill inte ha någon för hon har förlorat hoppet kring allt utom EN dröm. Dom ska ta sig ur knipan tillsammans (motvillgt sammarbete) och dom blir sakta men säkert kära och så blev bad boyen snäll och den hårde flickan utan kännslor mjuknade och dom levde happily ever after...."
Vad säger man lixom mer än att....det händer ALDRIG! I den verklige världen är det till att drömma och hoppas och har man TUR slår kanske drömmen in med hjälp av en liten sak som kallas pengar. Kärlek finns säkert men den är nog den svåratse skatten att hitta..antagligen därför så många söker den och varför den är så värdefull.


En måndag till...


Ännu en måndag har kommmit och gått och inte mycket hade den att bjuda på. Ångesten är kvar och kännslan som trycker mig vägrara försvinna. Men som tur är fanns Frida där idag och lät mig, trots sin fökylning, hälsa på.
Jag köpte med mig lite donken mat och sen satt vi och snackade och kollade in lilla sjöjungfrun. Jag behövde se en riktigt mysig film kännde jag.

Något gym vart det inte trots att jag verkligen hade behövt det. Imorgon blir det nya tag och jag ska försöka ta moppen in så tidigt som möjligt. Det är dags att ta tag i sig själv inför beach 2010. ;D Jag har kollat in olika bikinis men inget som lockat allt för mycket. jag skulle vilja skaffa en sån där snygg baddräckt som var så inne förra året men är liiite för feg för det. om man ändå bodde i Miami säger jag bara. -.-'

http://thereze.webblogg.se/images/2008/namnls_11614305.jpg



Nu ska jag väll slagga och imorn...gym och städning.... >.<
Puss på er! <33

 

 


Hate and love...

Hata är ett väldigt stark ord och jag tror aldrig jag riktigt "hatat" någon men så idag kännde jag att det finns nog en person som jag verkligen, verkligen har nått emot och jag tror till och med att jag hatar denne person.
Har aldrig haft nått emot ***** tidigare och känner knappt personen men det personen gjort har fått mig att känna ett förakt värre än nått annat! Jag vill bara säga att jag hatar dig okej! JÄ*LA ÄCKEL IDIOT!!!!

http://th01.deviantart.net/fs50/300W/f/2009/297/1/5/I_Wish_I_could_Hate_You_by_Sk8erGirljnp.jpg


Back on Råndmansö!

Igår åkte jag till Uppsala för att gå med min kusse på Uppcon som är en slags mässa och Cosplay för folk som älskar Japan och allt som har med spel och manga att göra. Jag är kanske inget jättefan av mangaserier sådär men jag tycker att många av bilderna är mycket vackra och uttrycker kännslor och fantasi på ett sätt jag kan relatera till. :)


http://msp251.photobucket.com/albums/gg307/KimiYakoshi/Anime%20Couples/ae3c4b02.jpg



I alla fall...det var en minst sagt anorlunda men mycket rolig upplevelse, särskilt cosplaytävlingen där folk som hade sytt sina egna dräckter fick ställa upp. Ska se om jag kan ladda ner några bilder senare just nu får ni nöja er med bilder från google. Eller kolla in fokis blogg eftersom hon gjorde ett repotage som kommer visas i Tv8 på måndag i programet repotage Aschberg.

http://www.vaguefic.com/triosweet.gif


http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.5625/Image/pict.jpg


 

Nu ska jag hälsa grattis till min lillebror som fyller 15 idag och blir en moppemupp! Puss på dig lille lille bror! <333

Nyhet...naaat!

Grymt besviken på mig själv. Jag gör bar bort mig och sviker folk hela tiden. Varför utsätter jag mig för saker när jag vet att det KOMMER att sluta med tårar. -.-' Man känner sig något värdelös men det var kanske ingen nyhet..eller?

 

http://exchristian.net/exchristian/uploaded_images/Worthless_Piece_of_ShiT_by_Empty_Can-794662-769377.jpg


Weird....

Ja eftersom jag failade på provet i onsdags så vart det inte någon glidar kväll på stadens gator i den nya bilen. Istället drog jag till Frida och kollade en nicieig film tillsammans med henne och Emma. Det var riktigt kul faktiskt även fast jag sätt filmen redan. :P

http://www.tiff.net/blogs/archivedimages/Blogs%2008/Midnight%20Madness%20Blog/martyrs_poster.jpg



Efter det att Emma gått hem så snackade jag och frida ihop oss angående båten och efter mycket om och men så bestämde vi oss för att åka med på en ålandskryssning i alla fall. Nu såhär i efterhand känner jag att det kanske inte var det bästa jag kunde gjort. -.-' Pengarna rinner ju liksom ut i sanden....men men. Fest i rimbo på kvällen sen och jag hoppar nog att berätta hur jag skämde ut mig under den.

http://www.vikingline.ax/images/content/rosella_big.jpg


Tack vara Martin, Parman och William kom jag i alla fall hem säkert eftersom jag inte kunde slagga hos Frida. Tack killar! ^^ <3

Idag har jag mycket att stå i även fast jag gärna skulle vilja lägga mig i sängen och halvt dö. xD Efter som mitt självförtroende sjunker mer och mer för varje dag som går så känner jag att det är på tiden att börja ta tag i träningen igen. Jag vet att vissa hatar när jag klagar så på mig själv hela tiden men tro mig om jag fick välja slulle jag älska mig själv och min kropp mer än något annat.

Nu ska jag förbereda mig inför uppsala. Puss på er! <33





Uppkörning...

Yapp, lyckas man ena dagen så misslyckas man den andra. -.-' Alltså min uppkörning gick åt helvete. >--< uch jag skäms. Jag ville så gärna klara den och sen kuggar jag för att jag är för seg. :( Snyft! :'(

Jag får ett nytt försök nästa vecka. Jag hoppas på det bästa så jag kan ta mig vart jag vill, när jag vill. :)

Igår var det en underbar vårdag och idag var det varm men inte lika soligt. Jag verkligen suuuuper längtar till sommaren nu! :O Vill, vill, vill! >.< Även om, hehehe, jag INTE är redo för bikinin riktigt än (a), men vad har man gymmet till annars då? ;D

Hittade en bild på en glad och sommarbrun jag och det fick en ju inte direkt att längta mindre. -.-' Suck vad gör man lixom?


Vilken dag! :O

http://www.ronnestam.com/wp-content/uploads/2009/04/i_love_yes.jpg




YES!!! Jenny klarade idag sitt teoriprov till körkortet och har därmed bara sin uppkörning kvar. :P Den sker för övrigt i morgon....Är jag spänd? Ja...men jag lite bättre självförtroende efter att jag klarade skiten. :D

Efter provet bjöd min lilla papi på glass hos montis för att fira min seger. Sen drog jag runt i någr affärer och kolla runt. Hitta mycket av intresse men jag har inte råd så det fick bli nått litet och sen åkte jag vidare.

Kom tillbaka till Norrtan Kring 22 och då vart det midda på donken tillsammans me Friiida! ^^ <3 Jag säger då det donken har aldrig smakat så gott som ikväll och skaer och ting vart bara bättre och bättre! Jag löste massa problem och självförtroendet bostades när jag kom hem. Tack för denna dag. Puss på er! <333

Kunde man inte tro att jag som lillskit skulle få körkort en dag? ;D


I am who I am!

Love me or hate!





Okej, okej...


Efter gårdages besvilkelse och ilska är jag back on track. Still pisst but stonger. Det gäller att ta allt med en nypa salt och e någon feg så bevisar ju det bara att du själv har mer mod och är snäppet bätttre.

Just nu hårdpluggas det inför tidag när jag ska in till stockholm och skriva körkortsprovet. Nervös? JA!!! :O
Men det ska väll gå bra...eller? Jag håler tummarna för mig själv. Lyckas jag så hoppas jag att papi bjuder på montis för att lugna ner mina närver och misslyckas jag så får han bjuda ändå så jag kan dränka mina sorger i den härliga smaken av glass.

Vad händer ikväll då? I don't know but it better be something going on or I'll hang myself from the roof. -.-' Jag vet inte vad det är ,ed mig jag har spring i benen heeeela tiden! vill bara ut och shakea loss! :O
Jajja åter till plugget puss på er! <333


Dagen efter...

Okej som sagt det va fest igår... Vad kan man säga mer än...DEN HÄR HUVUDVÄRKEN TAR KÅÅÅL PÅ MIG! :O
Haha nej så farligt är det kanske inte men kvällen var helt sjuk! Måste ha varit den bästa på jag vet inte hur länge. Jag både skämms och är stolt sammtidigt är det ju vissa saker man alltid ångrar dagen efter. -.-' Suck som att man tog dom där 12 centimeter höga klackarna. Blåsor är mitt ända svar på alla frågor....

Ikväll hoppas jag på att nått skoj står på schemat annars får man sitta hemma och tråka. Jag väntar och ser till Frida ringer. Tills dess är det den här låten som gäller! ;)

(Ni känner säkert igen den eftersom den vart med i en mycket känd film...Bond...James Bond!)


TAGGA!!!!

Hemma hos Frida än en gång men denna gång e det helg, det är kväll och partyt står för dörren! ;D
Så grymt taggad och har vart hela veckan, känns som om alla bekymmer försvinner ikväll. :P Jag ska bara tänka på mig och ingen annan! Ingen ska sabba ingen ska mobba, ingen ska nobba! Ikväll är det jag och frida mot dansgolvet! ;)







Vill bara säga att jag är skylldig mina föräldrar så grymt mycket. Jag vet villken börda jag är och att gustaf och oscar är mer den typ av barn ni kanske ville ha men jag älskar er och är så himmla tacksam för allt ni ger mig...även fast jag har ett konstigt sätt att visa det på iblan...PUSS! <3


Tatueringar!

Vissa tycker det är fint andra fult. Jag själv tycker det kan vara snyggt och fult. :P Men vissa tatueringar är riktigt vackar och jag funderade mycket när jag va sjuk på om jag skulle skaffa en eller inte. ^^ Så vi får väll se vad jag kommer fram till. ;p

http://content.glife.se/dynamic/member/imagecollection/32464/471a5509-1477-4679-b485-6e34791d72bf.jpg




http://lillaliam.se/foto/2008/6juli-08/6juli08-18.jpg


http://www.genssy.se/Genssy_Tattoo_Sandviken/Tatueringens_start_files/tradet.png

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.37626/Image/fisk(1).JPG

Vill ha!

Som ni kan se är jag bestatt i att hitta några snygga underkläder och jag har fått dille på korsetter men den svarta klänningen och skorna står så klart högt upp på min önskelista. ^^

 

 

 

 

 

 

 

Sasha 103 black

 

Denna här under är sååå snygg! :O

Bustier i rosentema

 

 

Korsett med leopardmönster

 

 


RSS 2.0