Detta händer inte!

Japp jag gjorde det igen.....jag gjorde borrt mig toootalt!!! Tack och lov fanns steffi där och fångade mig när jag föll ner mot stupetsavgrund i gråt och skam. Nu är det bara hennes hand som håller mig fast och släpper hon eler jag taget eller om handsvettens eviga pina börjar plåga henne eller mig så är det bara ner i h- vetet igen.

Ja, jag känner mig tjock, förlåt. Ja, jag känner mig ful, förlåt. Ja, jag känner mig patetiskt jävla onödigt, oälskad och övergiven, lämnad i ett hörn för att ruttna såfort smaken på mig tog slut som ett tuggummi.......förlåt då!!!

http://sonalismrules.files.wordpress.com/2008/12/depressed_anime.jpg

Jag valde inte att födas så här och det finns dagar då jag gillar mitt utseende och mig själv och då jag skiter i vad andra tycker och tänker och då jag inte bryry mig i vad -.-.-.-.- igentligen tycker om mig.
MEEEEEN.....för det mesta är allt tvärt om....

Tack steffi du räddade mig från ett h-vetes lov och fick mig att få tummen ur min berömda och faktiskt reda ut ialla fall en sak i mitt liv. Jag älskar dig tjejen du är mitt allt och jag vill aldrig förlora dig! Jag är så stollt över att du vill vara min vän! Love you darling!! ^^ <333333


Dålig uppdatering once agin......

Sitter nu här i min bästa väns rum en hälig tisdagsmorgon på detta underbart mysiga lov! ^^ Ja, jag skäms över att jag inte uppdaterat min lilla blogg men men vad ska man säga lixom?! :P




Igår så drog jag hit till steffi som sagt, och vi drog först för att kolla in stallet som hon red i och sedan drog vi tillbaka till Väsby för att hyra film och köpa lite svulleri, det är ju trots allt lov eller hur?

Något pinsamt var det dock när jag skulle betala chipsen och läsken....Det var nämligen såhär att jenny står i kön och ser att det pris som står på kassaapartaten är ett pris hon inte hade råd med. Bakom henne stod ett gäng snygga grabbar i åldrarna 16-18 som bara skulle köpa en läsk och lite godis. Jenny STOPPAR då upp hela kön med killar, för att hon ska ringa ett samtal och föra över typ 5 kronor så hon sedan kan ha råd att betala det där måndags-svullet....

Kassörskan: "det blir 113, och 50 tack." Stort flin på läpparna*
Jenny: "EEEEEEEhhhhhh....okeeeej....Jag måste bara ringa över lite pengar..." Käms som en apa*
Tyst minut och jenny ringer till telebanken. Grabbarna bakom stirrar på henne och tänker nog: "Sega jäkla biatch!!"
Killarna efter någon minut av pinsam väntan: "Öööööh du, kan du ta någon i mellan eller?"
Kassörskan skrattandes: Haha,nej tyvär jag har HENNES grejer inslagana på kassanmaskinen."
Jenny goes shity pants and tomato-face....
Ennu en minut av pinsam tystnat uppstår.....
Jenny: "Sådär, nu kan jag nog betala, hehe...he.." -.-
Jenny drar då kortet åt fela håll TRE (!!!) gånger och tänker: "If you hate me that mutch, why don't you just kill me?" Och slänger en snabb bilck upp mot himmlen.

http://2.bp.blogspot.com/__KqaYlV3QFU/SYkRKPZW_kI/AAAAAAAAFj0/U7RnibcvKnE/s400/embarrassed-chimpanzee_tim-davis.jpg

När jag sedan drar kortet rätt så känner jag killarnas blickar bränna i nacken. Ja, jag är glad att jag kunde gör någon lycklig i alla fall. -.-

Filmerna vi såg var såklart två skräckisar "Madhouse" som var rätt dålig, en två på den asså, och "Amusment" som var helt okej, en fyra på den asså! ;)





See you later guyes! Hjärta på er vah!! <3

Two and a half men in my <3

Jag älskar Two and a half men men det här klippet det tar priset!! Jag garvar ihjäl!!! xD


Chibi!!! ^^

Här har jag hittat dom mest söta små chibisar som finns!! Jag älskar dom min favorit är moonoke chibi. Asså sorry men jag är galen i såna här saker!

http://th02.deviantart.net/fs16/300W/f/2007/125/9/c/Chibi_Mononoke_by_Plaguedog.jpgMOONOKE!!!! (Det är även VÄRLDENS bästa film!)

http://fc09.deviantart.com/fs5/i/2004/279/5/0/chibi_queenie_poo_XD_by_QueenOfDorks.jpghttp://farm4.static.flickr.com/3255/2903339359_e819232246.jpg

http://fc07.deviantart.com/fs49/f/2009/224/6/3/Cute_Chibi_Anime_Comic_2_by_EmoAliKat.jpghttp://th07.deviantart.net/fs9/300W/i/2006/013/5/4/Bleach_chibi__s__Hair_Fetish_by_Sekra.png


http://api.ning.com/files/5cPPgem2K6-dyJOWKWJhYkdZR9RHHArHs7SMqrVsBE25RUhccF-cKOKujQWKGsDlosRFwg04Fq-6NOdEAjTrS4aBeb5M8KLn/Chibi_L.jpghttp://farm4.static.flickr.com/3322/3663670064_b5d31b6688.jpg?v=0

http://th08.deviantart.net/fs48/300W/f/2009/199/3/0/Sonic_Chibi_by_SoerW.png


Onsdag 21/10-09

http://blog.ephemeraleternity.com/wp-content/uploads/2008/10/konachan_com20-20138120autumn20tagme.jpg

Nu är det bara två dagar kvar till lovet! YEEEEEEY! Det känns som om tiden gått ovanligt snabbt faktist och det ska jag inte direkt klaga på heller.

Idag blir det plugga hemmifrån som gäller eftersom jag har ont i min lilla ( vilket skämt jenny, du menar väll stora?) mage och vill inte gå till skolan och sitta där som ett lik med magknip hela dagen.
Vi ha temadag så jag kan jobba med det hemma och lär bli klar idag också, tihi, steget före, steget före, som jag och lilla A alltid säger.

http://i279.photobucket.com/albums/kk158/PUGMichelle/Anime%20Girls/animejustcant.jpg

I helgen har jag Emma, Jolanta, Elin och Steffi planerat in en liten mysig tjejkväll hemma hos mig. Vi ska äta fondy och snacka en massa skit och kolla in "Life of Brian" (steffis och mitt val). Det ska faktist bli skönt att få vara med tjejrna och bara vara sig själv för en stund.
Ska även planera in en tjejkväll för mig, lilla A och lilla E det här lovet också! Det känns som om vi aldrig ses alla 3 samtidigt, det är synd, saknar er tjtjer!!! ^^ <3

http://www.myorkutglitter.com/wp-content/uploads/2007/10/as-miss-33.gif

Hur går det på gymnasiet då? ...........Jooooooo.....(a)...........Nej men det går bra, i alla fall om man frågar mig.
Jag har sagt till mig själv att jag är nöjd om jag får G i alla ämnen och skulle allt skita sig i 3:an så har jag bestämt mig för att starta eget direkt efter. Bageri såklart! ;) Jag som älskar att baka och laga mat ser det som en mycket praktisk lösning om allt skulle skita sig. Men nu ska man inte tänka på det viset eler hur?
Helst av alt vill jag bli profiler och krmenalpsykolog och jobba inom Rikspolisstyrelsen.
Sen vill man självklart hitta en pojkvän också.......en ganska svår uppgift om man frågar mig. Det är inte många som vill ha seriösa förhållanden i min ålder. Suck*

http://images.paraorkut.com/img/pics/images/h/how_to_get_a_boyfriend-6099.jpg Detta är INTE sättet jag vill träffa en kille på!

Det var allt från mig, puss och kram banan på er! <3 <3 <3


Sova = En omöjlighet?

SleepyZelia.jpg Sleepy Girl image by vjones60

Just ni är klockan 05:52 enligt steffis oooooooootrloligt ""sabba"" (nnnnaaaat) dator och ja, jag är vaken men inte friviligt vill jag bara tillägga.

Jag kan inte  sova, vet inte varför...Kanske för att jag mår så äckligt illa, kanske för att jag känner mig fet och värdelös, kanske för att steffis hund lägger en fjärt lite då och då, vad vet jag?
Dock tror jag nog mest på det som nämns andra gången....

Jag vet att det kanske är skjukt av mig att tänka på detta sett, men ångesten jag känner nu är så stark att jag bara vill slänga mig ut genom fönstret, även om steffis fönster ligger typ en halvmeter ovanför jord men det hör inte till saken.

Obetydlighet, fulhet, oduglighet, äcklig, tjock, omänsklig och genomskinlig är bara några av de saker jag känner just nu. Mitt hjärta slår såsnabt att bröstkorgen bara skakar som gallret i en cell när en fånge vill ut.
Mitt huvud gör ont av tankarnas egna egna spökdans, som skakar skallen som en marakas i takt med deras deprimerande själsord och svordomar.

http://th01.deviantart.net/fs8/300W/i/2005/277/7/2/Fatti_Fat_Fat_Fatti_by_runeechan.jpg

Vem är det ja försöker lura lixom, jag vet ju flera anledningar till varför jag känner såhär. en den största är ju mitt hjärta som fortfarande känner sig övergivet efter sommarens incedent.

DecemberTears.jpg December Tears image by EienEternity


Back in väsby!

http://www.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/Tsubasa-Chronicle/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Tsubasa-Chronicle_lilngoc(1.25)__THISRES__63625.jpg

Jaha då var man tillbaka i gamla hedliga Upplands Väsby! Minnen här ifrån då? Tjaaaa.......

Capio, där jag och Steffi möttes och gick från att hata varandra (och tro mig vi HATADE varandra) till att älska varandra! ^^
Jag reed här när jag var liten.....för dom som vill veta..

Min och steffis första frulle, bestående av skinksmörgåsar med ägg och kaviar!
Steffis brev från kronofogden efter en kväll med hyrfilmer.
Steffi när hon visade mig sin "skog", eller snarare glänta, där hon påstod att man kunde fiska lax i ett dike! O.o
När vi gick till Rondellens ICA, steffi sket ästan på sig så jag var tvungen att ringa pontus och berätta att steffi och jag gick för att köpa bröd....-.-....pinsamt? JA!
Bröllopet-Steffis och mitt äventyr påvägen till statoil för att köpa kvällsmål. (Grabbarna på mopederna måste trott att vi var störda)
Kinaresturangen- huvudämne *****s porrbilder. Kineserna kollade på oss som vi var psykiskt störda i huvet.
När jag kom med pesten till steffis hus, btw det var första besöket, jag fick steffis djur att bli sjuka.
Steffis legendariske komentar! "Vilken färg har vitpeppar?" xD
Min första chokladbit!!!!!!
Plus alla biobesök och timmar spenderade framför spegeln.
Plus 2, när vi skulle träffa Emil och Emil, steff och jag sminkade oss i typ 3 år! -.- Patetiskt? Kanske.....


Friends4ever.gif Anime best friends image by Darkness_and_lights_sin

Anars då?
Jo just nu känner jag mig, glad, ledsen, arg, tjock, äcklad (av steffis hund som sätter på allt som har en skugga......)Saknar även en viss person som sårat mig.....

Roligt inlägg? Svar: NEJ!

Puss och kram, jättebanan! <33




Trevlig dag detta...



Imorse när jag vaknade ville jag helst bara ligga kvar i sängen och typ sjukanmäla mig eller nått.....än en gång hade jag nämligen haft en tämligen sömnlös natt.
Men efter den här dagen är jag faktistkt mycket glad över att jag gick till skolan. Det började med en lektion språk som gick helt okej, trots diktamen på franska.

Sen vart det bild och jag vart faktiskt ganska nöjd med vad jag lyckades åstakomma, även om det just nu mest ser ut som ett berg eller nått....Det ska dock bli en hund men eftersom vi jobbar med gråskala var jag tvungen att skissa lite innan....





Detta är bilden som jag skuggar!

På eftermiddagen var det sam-kunskap och jag Emma, Elin och Jolanta vart nästan helt klara med vår lilla ö som vi har byggt upp vårt aldeles egna samhälle på! ^^
Tema tiden kör jag hemma, det är ju bara om island som man ska leta lite fakta och sedan är det bara att köra igång! ;)

Imorgon är det onsdag eller lill-lördag som det också kallas och då kommer vi kanske få sluta tidigt så jag funderar på att köra lite gym där efter plugget. :P
Ikväll blir det dock slappande framför TV:n för att kolla in House, moahahahaaa, jag ÄLSKAR den serien! ^^

Puss på er!

Soulmate....



Soulmate, by Natasha Bedingfield:


Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

If there's a soulmate for everyone

Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
If there's a soulmate for everyone.....


Unwritten!

Jag älskar den här låten, det spelar ingen roll hur många gånger jag hört den för den kommer alltid sitta inmurad i hjärtat!
Läs texten så fattar ni nog varför....

Unwritten, by Natasha Bedingfield:

I am unwritten, can't read my mind, I'm undefined
I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Oh, oh, oh

I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines
We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten
The rest is still unwritten
The rest is still unwritten

Oh, yeah, yeah


Helgen i ett nötskal

Japp, det är sant.....Jenny uppdaterar sin blogg,, kan ni fatta det? Jag har dessutom endast sovit ca 3 timmar inatt!
Nej det var ingen fest det var bara allmänt jobbigt att sova.

Helgen då?
Jo, Steffi kom till mig i fredags och det var sjukt skönt att få träffa henne igen. Känner mig så trygg i hennes närvaro på nått sätt. Vi gick i alla fall på festen som var på folketshus och snacka om att det var kul!
Jag och steffi dansade loss, minglade och dissade allt som ens försökte lägga in en raggningsreplik på oss. Hahaha det var så nice att, efter ett år, äntligen få festa med Steffi!



Dock så vart det väll en aningens pinsamt när hon puttade in mig i en viss person som jag råkar ha ett fallande öga för....he..he...-.- Men men utan henne hade jag fortfarande suttit här som ett offer och inte ens vetat hur det känns att vara älskad av någon av det motsatta könet. xD Haha, ja det var ju trots allt tack vare henne som jag fick min första riktiga pojkvän och fick uppleva äckta kärlek för första gången.....även om det inte höll mer än typ 2 månader men va f*n, life goes on you know! ;)

Vi slaggade hos Frdisen, som jag btw, är skylldig ALLT!!! Love you Frida you are a true friend on a high level! <333



Vaknade där på förmiddan någon gång och att och garvade åt skolkatalogen (förra årets) sen bar det av till rådmansö och steffi och jag, kan ni fatta det, åkte moppe!!! Japp hela vägen till roffes och sedan hem igen efter att ha hyrt 2 filmer och käkat lite glass och pomes.

En film vi hyrt var i alla fall "Taken", som var en av de bästa filmer jag sätt helt klart en 5:a av 5 möjliga! Se den för korvarnas heliga namn!!! :P
Den andra...... .. . SÖÖÖÖÖÖÖÖG! Jag fattade typ inte ens vad den handlade om men det var lugnt för jag satt och smsa med en person.



På tal om det så mår jag igentligen sådär just nu. Ända sedan den där händelsen, för snart ett halvår sen, har inget vart sig likt. Jag är lätt irriterad, tänker på det hela tiden och tittar bara efter saker och personer som påminner mig om det som var då. Vill så gärna säga hur jag känner och hur dåligt jag mår, men varför skulle ----- bry sig? Jag menar som jag sa tidigare, life goes on men jag tror att mitt liv stannade upp när det där hände.
Tyck att jag e patetisk gör det vett jag, MEN, komihåg att det smärtar mer om ni tycker synd om mig!



Kram kram! <33

2009-06-10

Japp idag var det den 6:e oktober alltså. Och därmed nästan exakt 2 år sedan som jag åkte in på sjukhus för min vidriga sjukdom. Kan inte fatta att det gott såhär fort! :O Det är sjukt ju!

Idag försov jag mig och missade både bussen samt halva franskan....(a) hehe ....kanske inte så bra....
Men jag har lagt in franskaskivan på I-tunes så jag kan lyssna sönder mig på franska fraser och ord. :P
Jag hade inte pluggat till sam-provet heller vilket var en mycket dålig idé med tanke på att det var yber-svårt på höööög nivå. -.-



När jag kom hem bakade jag en kladdkaka som jag åt lite av och sedan pluggade jag matte och kände mig sådär logom nyttig. ^^
Jag vet att jag borde släpa mig iväg till gymmet också men jag orkar bara inte. Jag är så trött efter skolan att jag nästan faller i bitar och då ska jag pallra mig iväg till ett gym också? en gubben går inte hela vägen fram till ytterdörren säger jag bara! Fast jag vill gymma för det är ju så himmla kul. Men jag skulle gärna vilja gymma MED någon.

PLUGG PÅ HÖÖÖG NIVÅ!

Imorgon startar det nya temat också.....Island...woo.....hooooo....oo...-.-, dock roligare än roslagen.
Marknad är det också, så jag ska väll kanske slå en vända på stan efter skolan också och se vad den har att bjude påe, som gubben sa till gumman när han gick till svinet i stian....Okej jag har tråkigt så ni får stå ut med dessa tråkiga små vitsar. :P

Hehe, nej nu ska här sovas pussigull pluttinutt på er allihopa! ^^ :-*  <333


Kanellbullens lilla dag! ^^

Idag den 4/10 är det en av dom godaste dagarna på hela året, bokstavligen!! Kanelbullens dag. Undrar igentligen vad kanelbullen har för ursprung? Det är i alla fall en hemsk god bulle och jag har tillbringat hela eftermiddagen till och baka 300 kanelbullar!
Jag hade tänkt att baka 500 bullar meeeeeen.....orkade typ inte, hehe. (a)
Det vart en kasse i alla fall och imorgon ska min lilla klass få smaka och kanske någon annan om jag känner för att vara snäll. Det beror ju på lixom. ;) Själv har jag klämt hela 5 stycken idag!!! :O Ojojoj snacka om att rulla fram lixom! ;)



Imorgon är det back to school igen och jag funderar alvarligt på att gå på den där festen den 9/10 men jag har ju ingen stans att sova och man vill ju inte gärna stå där i höstmörkret en fredagskväll och frysa rumpan av sig bara för att man var "tvuuuuungen" att gå på den där festen, blink*blink*....(a)
Men jag får kolla runt lite och i värsta fall får jag väll checka in på Åtellet i norrtälje...hehe hur nu det kommer gå...


Jajja det löser sig nog. Imorgon ska jag i alla fall ha på mig mina nya kläder och mina nya skor som jag köpt i veckan. ^^ Jag älska kännslan av att äga massor av kläder det är det bästa som finns. <333

Puss på er! <33


ELLE Nästa!!!!! :D

Nu är det torsdag och det går sjuuuukt snabbt fram asså!
Idag gäller det! Ikväll ska jag och lilla A till välingby på en riktigt härlig V.I.P-rea! YEEEEEEEYYYY!!!!!
Det ska bli så himmla kul, det gäller bara att jag är på shoppimhumör ikväll anars kan hela kvällen förstöras.....

Var just i matsalem och åt lunch.......prinskorv med stuvade morötter......gott?......nej -.-
Men jag käkade lite i alla fall för äta bör man anars dör man! ^^ Och det fanns ju i alla fall "vegetarisk-köttfärslimpa" så jag slapp prinskorven i alla fall.

Ska se om jag kan ta några bilder ikväll också så ni kan få se den vackra rean i vällingby city! ;)

Puss på er! <33


RSS 2.0