Lite uppdatering...

Ja lite uppdatering då?

Ja, jag och Fridisen har ju då börjat vårat så klallade "nya liv", vilket innebär no sweets and unhealthy stuff in the week (no, no) och att vi ska motionera ordentligt i alla fall 2-3 gånger i veckan.
Jag känner mig som en riktig hurtbulle när hon och jag drar fram på powerwalk genom Norrtäles gator!
Vi skulle ha gymmat igår men så vart det inte eftersom jag vart tvungen att jobba till klockan 20:00 så jag lät henne dra iväg på bio och se den nya Beck-filmen, som jag hört ska vara superbra.
Hon och jag ska i alla fall på exlusiv premiär av den svenska filmen Prinsessa på onsdag, som Veckorevyn så snällt och gulligt bjuder på! Man tackar, man tackar kära veckrovyn! ;)

Dessutom var jag på bio med Mr. Z i fredags och såg "The proposal" med Sandra Bullock, en SUUUPER fillm som jag starkt kan rekomendera! Helt klart en 5 av 5 på den asså!! ;)
Efter det åt vi sushi och hade en mycket trevlig kväll ihop.

Sen hände det in mycket mer under helgen mer än att farmor fyllde 80 år, grttis till henne än en gång!
Imorgon börjar jag inte förrens klockan 10:00 och då är det franska som gäller och jag är väl förberedd men nu ska här slappas framför TV:n!!  Så "bonne nuit" eller go kväll som det också heter! Puss! <33

Dålig uppdatering...

Ja jag vet att jag vart riktigt usel när det kommer till uppdateringen men jag har bara inte haft tiden just nu. Hemsk ledsen men jag ska bättra mig det lovar jag. Skriver nogg ett inlägg såfort jag kommer hem.
Puss på er! <33

Franska 1

Japp, sitter i skolan och väntar på att klockan ska slå 12:30 så att jag kan dra till franska steg 1. Jag har bara en sak att säga om detta.........JAG KOMMER DÖÖÖÖ!!! Så är det bara. 
Jag kan inte ett ord franska och jag är typ den enda personen i min klass som ska gå franska 1. Men jag får väll ta det som det kommer.
Vi slutar tydligen klockan 14:25 idag så det är en hyfsat kort dag i alla fall. Men sen var det tydligen nått möte för alla som ska ha specialidrott och jag har för mig att jag valde "styrka" på den punkten. Men eftersom jag och Fridisen har börjat vårt nya liv nu så kanska jag inte behöver den där idrotten eftersom vi ska på gym 2 gånger i veckan! ;P Hehe, får se hur det går för mig. 
Nej, nu ska jag leta upp natur och klassrummet där franskan ska hålla till. Puss på er! <33  

Denna dagen....

Vaknade i morse ch trode deta skulle bli en undebar dag, trots att de regnade. Jag ar upp tidigt och fick på mig kläderna hyfsat snabbt.


Men dagen som börjae s bra, slutade  helvete. Eller ja ska nog säga att helvetet kom typ två timmar efter det att jag vaknat.
Jag skulle på hälsoundersökning och det spöregna oc jag vart blöt. Efter undersökningen vart det bums till sklan där jag möttes av en lektion i hur man använder word......värdelöst. -.-
Sedan vart det lunch och efter det matte med diagnosiskt prov som jag misslyckades på totalt! :'( Och efter det skulle vi välja mellan musik eller bild. Jag valde bild och kommer nu alltså ha det genom hela gymnasiet. Fast hellre det än musik faktist för jag kan varken sjunga eller spela instrument.

Men jag drog hem till Frida som räddade mig från några timmar tills bussen kom. Jag mår så bra när jag är med dig gumman! <3 ^^
Sen när jag kom hem var bror jättesur....PÅ MIG!! Jag vet inte vad jag gjort och det får mig att må piss. Sen berättade mamma en tråkig sak, som jag inte vill gå in på, men jag kan säga att jag just nu sitter och grinar bara för att jag är så arg, ledsen och orolig. Suck* Hoppas morgondagen blir bättre, nu ska jag sova lite tror jag, puss på er! <3 

250809

Japp, I made it, jag blev "frisk" tills idag (tisdag). Eller frisk och frisk, allt är ju relativt......

Jag vaknade i morse, trött som stryk, men det kunde inte hjälpas jag skulle bara UP!! Så enkelt var det. Jag hade ju körlektion idag och den ville jag inte missa eftersom jag har som mål att faktist ta mitt körkort i mars när jag fyller år.
18 år....kan fortfarande inte fatta det. Det känns typ som det var igår som jag och Frida var så små att vi låg i gäset och spelade Pokémon och var helt nere i Jermy Sumpter ( den här killen;)   
  Japp han var vårstora kärlek! ;) (snyft vilka minnen :'D )

I alla fall efter att vaknat i morse så fick jag bråttom. Jag hade nämligen inte hunit tänka ut kvällen innan vad jag skulle ha på mig och då vet jag att då är det kört. Det kan ta hur lång tid som helst för mig att bestämma mig vad jag ska ha på mig men som tur var så hittade jag en outfit som dög för dagen.

Skoldagen i sig var inte särskilt ansträngande. Man kom dit klockan 08:35 ungefär, sen var det genomgång av skolans nätverk på datorerna och en rundvisning i biblioteket. Inte mycket det vill säga.
Klockan eleva (lite väl tidigt om ni frågar mig) så var det lunch bestående av pannkakor med sylt, morrötter och keso.
Sen kom den mest underliga geografilektion jag vart med om. Vi skulle först gå till stadsbiblioteket och kolla in Roslagshörnan med böcker om Roslagen, YEEEEEeeeeeyyyyyy........   ... ... .. . -.-
Sen skulle vi hela vägen upp på södra bergen och snacka om hur vi trode Norrtälje såg ut för 10 000 år sedan och hur det kommer att se ut om typ 100 år. Frågan som var lite konstig löd såhär;
Lärare till klass: "Hur tror ni Norrtälje såg ut för 10 000 år sedan?"
Klass: *Total tystnad.....*
Lärare till klass: "Ja, jag kan ju säga så här att om ni stått här då så tror jag att ni hade varit ganska platta."
Klass: *Total tystnad...*
Lärare till klass: "Platta som pankakor!!...................-.-..............Det var täckt med en 3 km tjock is."

Japp så kul hade vi det. Sen bar det av ner till frida som det alltid är lika trevligt att besöka. ^^
Hon hjälpte mig med bloggen och efter det drog jag på körlektion som också gick "ALLDELES UTMÄRRRRKT!!" för att citera min lärare alltså. Sen om jag tycker det gick så bra det är en annan femma det! ;)

Nej nu ska jag kanske ta och kolla igenom gaderoben en gång till och bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorn igentligen.....det blir ett äventyr bara det! ;D Puss på er! <3

 

Nytt!

Japp nu fick jag äntligen lite hjälp av min älskade vän Frida att fixa till bloggen så den vart lite snyggare! ;) Hoppas ni gillar det. ^^ puss <3

Sjukt trött på mitt face...

Asså nu har jag gått med det här såriga jävla facet i snart 4 hela månader! Jag orkar inte mer! Så fort man tror att dom äckliga små såren ska äka och man ska kunna börja ett normalt liv igen så kommer dom på nytt, varesig man kliar eller inte!
Det känns så himmla pinsamt och äckligt att gå till skolan och se ut så här. Och inte kan man ha någon form av täckande smink heller för då blir det bara värre!
Nej här gäller det att låta huden andas!

Klockan 08:25

Japp en vanlig måndag denna tid brukar en normal 17-åring vara i skolan och umgås med sina kompisar men icke sa nicke! Jenny hon sitter hemma och käkar apelsiner för fulla muggar för att bli av med sin vidriga influensa!
Febern har praktiskt taget försvunnit men iställethar den ersatts med slemhosta och täppta näsborrar. -.- Kan det bli mer irriterande? NEJ!

Vi skulle ha åkt på någon skolutflykt idag men eftersom Jenny var sjuk fick hon stanna hemma istället. 
Frida och jag skulle även börjat våra "nya" liv idag med gym och endast godis och skräp (god) mat på helgerna, men allt det där får jag sjuta upp tills imorgon för då ska jag banne mig vara frisk!!!

Har även funderat på en sak angående skolan. Jag gillar min nya klass men jag känner att det vore ju kul om jag skildes lite mer ifrån mina gamla klasskamrater. Jag vill ju lära känna nya människor och det är svårt när man hela tiden, som reflex, hänger efter sina gamla klasskamrater. 
Inte för att jag vill dissa dem eller nått men jag funderade på att byta klass till  parallell klassen så jag kanske kan få kontakt med lite nya människor. Men jag vet inte riktig...jag ska fundera lite till på saken. Och till er som går i min klass; snälla känn er inte träffade på nått sett jag menar inte att jag inte tycker om er och jag har inte ens bestämt mig än. 
Men när jag skulle börja gymnasiet så trode jag ju att dom skulle dela upp oss lite mer ialla fall, typ hälften hälften.

Ooooooh goooooooooood! Jag känner att jag såkommer få en massa frågor kring detta inlägg i skolan imorn eller nått.
Jajja nu ska jag dra och käa appelsiner och läsa en bok chiao chiao på er! <3

frukti_apelsin.jpg


Tröstar mig med skooor!

Japp, febern är nere men det finns fortfarande lite för imunförsvaret att jobba med om jag säger så. Har gaft en sjukt jobbig nattfylld av svettiningar och mardrömmar. Febern har gått upp och ner och hostan retats från och till.
Så någon skola blir det ju inte imorgon, men jag tröstar mig själv med att kolla in lite skor och har just kollat in toppshop's mode!
WOOOOW!!! Säger jag bara snyggt, snyggt, snyggt! :P Men pank e man så ingen shopping på ett braaaaa taaaag! :(

Kollade in dessa snyggingar från både topshop, jimmy choo och miss sixty, titta och njuuut!

Svininfluensa!!!! :O

Okej just nu är jag sjuk, riktigt jävla svinsjuk. Mamma tror till och med att jag drabbats av den där himmla svininfluensan! Wooow.......Not funny, men så ligger det till. Med 40 graders feber, ett huvud som snart sprängs och en hosta som vägrar gå över så håller jag på att få panik! 
Jag hatar att vara sjuk, i alla fall så här tidigt på terminen. Jag vill ju komma igång med allt plus att jag har mina förbaskade körlektioner, ett antal möten med både docktorer och BUP att fixa samt ett gymschema som ska kartläggas! -.-
Suck det är inte lätt att heta Jenny ibland asså.

Jag har fått en extrem lust att shoppa även fast jag är sjuk. Jag vet inte vad det är med mig! Min hjärna får aldrig nog av höstens heta mode, jag är som galen i allt från klänningar och skor til små söta örhängen och knästrumpor! :O 
Jag får faktist ta och ge mig nu! Jag har typ noll kronor inne på kontot och just nu så kan man ju inte jobba mer än kanske en dag i veckan så jag får nog ta och hålla i slantarna lite och hålla mig till ögonshopping istället.

Snart hoppas jag i alla fall att jag ska få mitt gymkort så jag kan komma igång med gymandet lite granna. Jag och Frida skulle ju börja vårt "nya" liv nu på måndag.........får se hur det går med det men en sak är säker jag ska bygga lite muskler ialla fall. Och md muskler menar jag INTE att jag tänker bli värsta bodybuildern, nej, nej, jag ska träna för hälsas skull och sen at man får umgås med en av sina bästa vänner på köpet det är ju bara ett stort plus i det hela! 

Nej ni, nu ska jag gå och svälja några alvedon och däcka framför TV:n i väntan på att mammsegull kommer hem och pysslar om mig! ^^
Kram på er! <3
 svininfluensa-inte-koscher.jpg 


SPE09B, Roden

Japp, rubriken berättar alltså namnet på min nya klass och skola. Idag var första dagen i skolan och jag låg vaken en lång stund igår kväll och undrade hur detta skulle gå igentligen.
Jag visste ju att jag skulle komma i sammma klass som i alla fall någon av mina gamla klasskamrater men inte vem eller vilka.

Dagen började hektiskt med att jag inte riktigt viste om jag valt ut rätt outfit för skoldagen. Menjag hade ju bestämt mig för at jag skulle försöka ha en lite nyare stil i alla fall så det slutade med denna:

Kanske inte den nest eleganta stilen men jag mixar och trixar lite till och från just nu.
Efter det lite udda klädvalet var det dags. Man kliver på bussen och anländer till skolan, TOTAAALT utstirrad känndes det som.
Som tur var hade jag lilla Philippa vid min sida som stöttade mig. Hahahha och jag ska vara 17 år?! xD
In i aulan vart det där vi ropades upp och delades in klasser, jag hamnade i samma klass som alla Rådmansöbor så jag kände ju i alla fall några stycken.
Sedan vart det snack i klassrummen och rundvisning följt av luch och sedan........speed dating..... -.-
Kan ni tänka er en megablyg och livrädd tjej som sitter och ska snacka med totalt främande människor? Så var det för mig och jag kan ju inte annat än säga att det vart en del "öööööööh.....", "mmmmmm...." och "jahaaaaa:n" .....
Jajja kul att träffa lite nytt folk i alla fall och sedan finns det ju vissa 2:or och 3:or som man känner också, så jag ska nog överleva detta.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska tydligen vara utomhus och umgås med 2:or och 3:or....hmmm kan bli antingen intressant eller scary eller både och. Vi får se helt enkelt. Nej nu ska här läsas och slappas med ett par gamla nummer av ELLE som jag lyckats skrapa fram i någon hylla. Kram på er och glad skolstart till alla er som börjat skolan!

Stockholm 17-08-09

Japp då var man tillbaka i fridas lya i vårt häääärliga norrtälje. Efter en hel dags shopping och springande i butiker har vi bestämt oss för att kolla in tre skräckisar och käka lite lantchips (sluuuurp*).

Frida fyndade på riktigt bra inne i stan medans lilla jenny bara gick och letade efter 2 saker (!), en korsett och ett par skinn-leggings. Låter det porrigt? Ja kanse lite men jag tänkte inte bära dem samtidigt direkt, dessutom hittade jag inget av dem.
Jag sprang runt som en galning i butikerna men ingen hade något av det jag ville ha (behöver). När allt sedan stängt går jag och frida förbi ett skylltfönster på Drottninggatan och tror ni inte då att dom sabla leggingsen fanns exakt på pricken där just då!! -.- Suck....lite trött blir man ju.
Ajja kvällen slutade med lite härlig slabbmat på tacobar! :P Mumms! Tycker dom kan skaffa ett sånt hak i norrtälje, men som om det skulle hända lixom, hehehe.


Nej nu ska här kollas in skräckfilmer! Ha det gött och puss på er alla! ^^ <3

Hemma igen ^^

Nu är jag hemma igen efter en helt underbart rolig tjejhelg hemma hos Fridisen. ^^
 Igår var jag på The Voice med Steffi och grattade henne med lite smått och gått i presentväg, tihi. Hon fick faktist 3 presenter! Wooow, rena julafton ju!! Så jag känner mig sådär lagom gött givmild. = )

The Voice var kul men lite överskattat om ni frågar mig. Väldigt mycket folk och inte så mycket innehåll, men eftersom dom tydligen hyllade Michael Jackson ( The KING OF POP) så fanns det ju lite att dansa loss till, hehe.
Något som dock var lite scary var alla ass grabs man fick under kvällen! O.o Jag menar okej, du kan tycka jag är snygg (otroligt nog) men man behöver inte graba mig på asset och sen tro att jag ska strula upp dig mot väggen!  :_:
.....Sån person är jag faktist inte! -.-

Jag drog runt där på stan med Steffi lite och följde henne till centralen sen. Efter det vill jag inte ens tänka tillbaka på vad som hände....Jag gick fel väg och allt jag kan säga att ensam på Birger Jarlsgatan klockan tolv på natten är ingen goding precis. Det var lite läskigt så det vart en stoooor och oerhört lättad återföreningskram med Frida och Anna när jag mötte upp dem på stationen senare.

Nu har jag dock precis vart i stallet för första gången på hela sommaren typ. Det känndes lite konstig men det var riktigt härligt att få ta en liten ridtur med min lilla mammsegull som sällskap. ^^

Imorgon blir det Stockholm igen och shopping på hög nivå igen! Frida och jag tänkte åka in för att ha en liten mysig tjejdag inne i stan med fika och kläder och mode med mera.......
Ska nog ta och kolla in NK och dom där härligt ouppnåliga kläderna som kostar typ 10 000 spänn. :-S
Jajja det är härligt att få drömma, är det inte?

Okej, skärpning!!

Japp nu är det dags att dra åt midjebäältet och kamma luggen för så här kan jag ju inte hålla på eller hur?
Jag har ju inte skrivit på min blogg på typ 300 år känns det som! Och jag vet att en viss liten S älskar att hålla sig uppdaterad.. ;) You're in my heart for ever S, hahaha, och nu uppdaterar jag så du kan äntligen få din dagliga dos av skvaller och annat kul.

Vaknade precis upp här inne i Norrtälje. Jag sov hos Frididsen i natt och hon är nog fortfarane än aningen trötter och ligger därför och dåsar i sängen.
Idag blir det The Voice in the park med Steffi och Elias the man, hahahaha,det ska bli riktigt kul plus att min lilla steffi nu mera (sen igår) är 16 år!!! Yeeeey! Sweeet sixteen, lixom!

Okej uppdatering på vad som hänt i mitt liv senaste tiden.......öööööh.........
Tjaaa... Jag har tagit min första körlektion och gjort upp en plan med min körlärare för när jag ska ta körkortet. Den 2/3-2010 så smäller det! då ska jag köra upp och skriva test är det tänkt! Har även börjat kolla in lite bilar. (a) 
Drömmen är ju så klart en Minicooper cab eller en Ford mustang (röd eller svart), men det får jag nog ta en aningen senare i livet. Jag vet att jag vill ha en liten bil i alla fall och gärna en Peugout eller en söt liten Golf. ^^


Jag har shoppat loss tillsammans med Amanda, träffat Steffi, festat, vart i skåne och firat min älskade lillebror med ett grönan-besök. Det är väll vad som hänt såhär långt och om en vecka börjar skolan.....scaaaarrryyyy!!! :-S
Gymnasiet here I come! Men som tur är så har jag min älskade Frida som stöttar mig och Mr. Z som alltid funnits där för mig. ^^
Lite nervös är man ju men jag skulle nog vart mer närvös om jag vart 93:a eftersom jag ändå känner alla från min förra klass och skulle ha börjat gymnasiet förra året igentligen. Samt att jag nu har införskaffat mig en helt ny gaderob och ett antal skor som kommer höja mitt förtrende till max...hoppas jag.

 Detta är ett av mina inköp,hehe, lårhöga stövlar från Scorett! ;)

Tjaa det var nog det mesta. Kram på er och kanske vi ses på the voice? ;)

RSS 2.0