The love art!

Jag har alltid varit för tjust i dessa bilder och till slut hittade jag hemsidan och namnet på konstnären! Kan man bli gladare! :P don't think so! ^^
Han heter i alla fall Jeff Thomas och figurerna han gör som är så grymt underbara heter Pon och Zi. Kolla in bilderna och känn kärleken! Denna länk Pon and Zi.

P.S. Detta e min favorit bild! ^^ D.S.

http://www.alvindimla.com/wp-content/uploads/2008/11/pon_and_zi_30.jpg


One word for you...whay?

http://static1.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/True-Tears/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_True-Tears_ASH-Hikari(1.6)__THISRES__80211.jpg



Jag undrar bara varför? Varför ska du förstöra ditt liv? Varför ska jag förstöra mitt liv?
Varför ska du slita ut det lilla av mitt hjärta jag har kvar och varför ska vi plåga varandra på detta vis?

Du har inga svar men du har lösningen och det är bara du som har den inte jag, inte hon, inte han, inte det, bara DU!


http://www.animekon.com/uploads/2007/02/tears.jpg


(Random inlägg kommer här, men var bara tvungen att skriva ner detta ^^)


Nu har det snart även gått exakt ett år sedan den händelse som fick mig att för första gången tappa andan ägde rum. En händelse som jag både längtade efter och fasade inför...
Det var den mest spännande dagen i mitt liv och kanske den roligaste och mest speciella dagen också. Något i mig tändes som fick mig att se något annat i spegeln. Jag ser mig forfarande inte som vacker men jag ser mig själv med andra ögon som IBLAND för en kort sekund kan få mig att säga de magiska orden; "Jenny, du DUGER!"
Jag tror det är tack vare denna person och händelse som jag faktist fick uppleva den kännslan för första gången. Därför vill jag såhär, ett år senare, tacka dig. Jag nämner inte ditt namn men om jag nämner et datum och klockslag så kanske du kan peka ut dig själv och ta emot mitt tack.

08-12-27 Kl: 16:34...ringer det en klocka? :)

http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4593146/ThankYouLanguage-main_Full.jpg


Just nu är det den förstnämda personen, som jag ställde frågan varför till, som jag vill säga några ord till....
Du betyder så ofartbart mycket för mig och när du skadar dig själv på detta vis så skadar du mig mer än du tror. Jag sover inte om nätterna, jag ler knapt om dagarna, masken jag lagt i gaderoben för 2 år sedan åkte nu fram igen.
Du har inte svikit mig lika mycket som dig själv, du har bara förstört vad jag trode du och jag planerat. Folk frågar mig hur jag mår och jag ber dem fråga dig eftersom jag mår precis som dig bara att jag hanterar det. På dig låter det som att jag är perfekt och som att jag inte har något att må piss över. Jag mår EXAKT som dig bara att jag vet konsekvenserna och nu är det din tur att lära dig vad det ordet innebär. K.O.N.S.E.K.V.E.N.S....ett ord som varit ganske främmande för dig tidigare även om du själv inte tror det.


You just told me your dirrty secret...

http://kokuun.files.wordpress.com/2009/04/secret.jpg



Jag har aldrig kännt mig så utelämnad och sviken förr! Go ahead and tell me more of your dirrty secrets because you can't tell me anything worse then you allredy did...


Torsdags feeling...

What I tell my self right now....

Japp, torsdag och med bara en dag kvar till fredag så mår man piss. Jag mår illa som en korv och har just utsatt mig för min största fobi här i universum....min kropp.
Jag hatar den och vill helst av allt bara byta den men vad ska jag göra? Man har vad man fick när man föddes och om Gud skapade mig så här så var det för ett syfte. ......eller så var det bara djävulen som ville jäklas lite...-.-'
Jag har i alla fall bestämt mig för ett nyårslöfte som ska heta 3 dagar träning två dagar godis. Det betyder att jag ska gymma 3 dagar i veckan och bara äta godis 2 dagar i veckan. :O OMG!!! Hur ska det gå? >.<




http://www.modernpooch.com/archives/FatDog.jpg

Måste bara träna bort det som hänger utanför liksom. Drömmen om att bli fotomodell går aldrig i uppfyllelse men jag tänker ändå inte släppa den. Jag vet att jag är för kort och har fel typ av kropp men önska och drömma är inget som man kan hamna i finkan för.

Har läst något som fick mig att tappa andan och som fick klumpen i halsen att växa till en stor grå äcklig sten. Jag läste något som fick mig att tappa fästet om verkligheten och som fick mig att vilja skrika och gråta öppet inför hela sam-korridoren.

Jag trodde du lyssnade på mina råd och såg mig som ett ljus i ditt mörker. Jag trodde att du försökte för min skull och att du faktiskt ville ha tillbaka vårt gamla liv. Jag känner mig sviken och förrådd. Du säger att jag överger och lämnar när allt jag säger är att jag inte vill. Du tycker det är mitt fel och du vägrar se verkligheten. Snäll wake up, for God's sake WAKE UP, please!

http://i562.photobucket.com/albums/ss63/grell_luver/screaming.jpg

Jag kan inte göra valen åt dig eller bestämma vad som är rätt eller fel. MEN, det jag kan göra är att finnas där för dig. Dock gör du detta omöjligt när du allt mer puttar bort mig i din tro om att du ber mig om hjälp.



Cascada goes christmas crazy!

Hittade den här låten på youtube och tycke det var en riktigt bra uppopad version av den gammla godingen
"Last Christmas"
. Det är Cascada som sjunger såklart och hon gör det riktigt bra måste jag säga.
Denna låt kommer få pigga upp mig nästa gång jag julstökar hemma! ^^


Kommentaren jag nästan glömt...

Hörde just fårn köket en komentar som jag aldrig trode jag skulle komma att höra igen. Komentaren som borar sig in i själen och spränger hål på alla sinnen och tankar. Komentaren som öppnar porten till ångestens helvete och som får det att isa i mitt blod och som får det att vända sig i magen och som får hjärtat att hoppa över ett slag.

"Jä**a tjockis Jenny som inte tar rätt på sig!!!"
"Så har tjockisen gått och käkat skumtomtar också..."

Det är som en bekräftelse på hur äckilg jag är och hur fet jag är. Jag vill inte känna den kännslan igen. Jag vill inte må piss. Jag vill känna mig smal igen och känna att jag duger. Det kommer nog bli svårt ett tag fram över...
Det finns ju dock något som får mig att känna mig vacker för en stund och det är kärleken. Varje gång jag får en kyss eller komentar om att jag ser bra ut så får den lilla eld som nästan slocknat innom mig ennu en träbit att festa sin låga vid. Därför älskar jag denna reklam från telia.


Ny kula då...

Jag har bestämt mig för att starta på ny kula nu. Och för att det ska funka måste jag göra en del val här i livet som kan bli väldigt jobbiga. Jag kommer behöva ta upphåll från en del saker för att lyckas bygga upp det som rasat.
Skolan kommer vara prio ett just nu och sedan får jag ta hand om resten.
Helgerna kommer behövas till familj och förberedelser inför jul och sen måste resten av fritiden gå åt till läxor.
Det låter kanske inte så kul men jag har själv satt mig i denna situation och måste därför rätta till den.
Jag ber därför om ursäkt på förhand om det nu är så att någon känner sig sårad. Jag vill inte såra eller säga upp kontakten med någon men jag måste få förståelse för min skoltid ett tag framöver.
Love Jenny <3
P.S Älskar denna låt så ***** mycket! <333333

Ska man skaratta eller gråta?

Just nu är allt bara så åt h-vete jobbigt samtidigt som det är så himla underbart. Helgen som började sådär gick över till underbar gick ner och gick både upp och ner igen.
Henke räddade dagen för mig när någon som betyder så ofantligt mycket för mig verkade måttligt glad på mig. Jag vet att det inte är ***** fel men jag blir bara så rädd. Jag har aldrig varit med om nått liknande och när allt verkar så bra ska det gå åt hecklefjäll igen. Om du bara kunde lyssna och ta till dig istället för att hitta alla fel...eller snarare skapa alla fel. Det finns inget om det finns inget då det finns bara nu och framtid. Du kan inte ändra eller gå tillbaka till det som en gång varit du kan bara se framåt och se dagen med ett flin även när det är skit.
Varför kan du inte lyssna på mig? Varför ignorerar du mig och vad är det jag gjort som sårar så djupt?

Anyway....jag har hitattat låtar som jag vill tillägna till olika personer och tillfällen.

Låtarna:
  1. Till den sorgsna vännen Savage Garden "Crash and burn"
  2. Till alla danser i vardagsrummet Beyoncé "Singel Ladies"
  3. Till den som bröt mitt hjärta Pink "This is how it goes down"
  4. Till den nya kärleken John Denver "Annie's Song"
  5. Den låt man vill dansa till Christina Aguilera "Dirrty"











Väsby again!

Då var man tillbaka i Väsby igen och denna gång har man med sig sin käre gamle vän Herr Ångest. -.-
Jag vet inte varför...eller jo det gör jag men ändå. Jag förstår inte varför jag ska känna såhär när jag borde känna tvärtemot precis som normala människor gör. Enkel slutsats utifrån det då....Jenny är stöööörd i huvet.





I kväll blir det bio med Steffi, Henke och hans polare Danne, det ska bli mys. men först ska jag sitta här och vänta på att min käre vän Steffi duschat klart och jag e inte ensam som sagt jag har Herr Ångest som sällskap -.-......hoppas molly skyddar mig.

Filmen vi ska se är SAW VI


Hjärta på de vah! ;) <3

http://varldennasta.files.wordpress.com/2009/07/plugg2_29716347.jpg


Jaha, jag vet att jag borde plugga lite till men nu har hela kvällen gått och jag pallar inte ett tal eller en mening till! >.< Allt bara flyger runt i huvudet, procentsatser, promille, ppm och så dom där himmla meningarna jag ska skriva i uppsatsen! -.- Suck* jag kör på hårt men orkar inte maxa om man säger så.

Idag var det riksdagen som gällde och det var faktist rätt ballt. Vi blev till och med guidade av min brors förra flickväns morbror vilket jag tyckte var ett ganska roligt samantrffande. ^^


http://stockholmcentral.files.wordpress.com/2009/09/riksdagen.jpg


Hade Velat träffa steffi på morgonen för att ta en frulle på NK men hon kunde inte och jag är endå pank så....
Sen hade det varit mysigt att få träffa Henry idag igen men jag var tvungen att hina med 18:30 bussen hem. Och om jag uttrycker det så här..."det var med nöd och näppe jag han!" Även fast jag åkte 1½ timme innan bussen mot rådmansö skulle avgå från Norrtälje så var buss-*vetet försenat. Sen var det rusningstrafik oxå. -.-

Jag såg sedan fram emot att få komma hem och sätta mig vid msn för att snacka med steffi och henry och kanske till och med få snacka lite med Fridisen, som jag för övrigt saknar. MEN vad händer då? JOOOOOO, ingen mat är fixad så jenny ställer sig och lagar middag för att sedan lukta stekos så hon blir tvungen att duscha och efter det var det bara käxor som stog på listan över måste göras grjor. Prov i matte imorgon btw....GÖTT! (Y) -.-

Jajja, jag ska avsluta med en liten crazy song från simple plan som får det att pirra i kroppen och sätta ett hjärta på detta vah! <3


http://th02.deviantart.net/fs39/300W/f/2008/358/d/0/Chibi_Amulet_Heart_by_LuluSeason.png



Måndag 16/11-09

Nu var det måndag igen och efter en så underbar helg som jag haft så känns måndagen som ett riktigt nerderlag.
Vaknade klockan 5 imorse av att hjärnan typ höll på att sprängas. Migrän antagligen. Så jag stannade hemma, bakadeen kladdkaka och smygsurfade lite på papis mac. :P Hehe, han får inget veta. (a)
Om 10 minuter kommer dörren in till detta tysta och underbart mysiga hus öppnas och in kommer bror komma störtande med eller utan Per och skrika och gorma om att jag är en skolkare. -.- Men men jag har vant mig efter ett antal år. ^^
Vad hade jag för mig i helgen då? (a) Det skulle ni bra allt vilja veta va? Hehehehe...
Nej men jag träffade Steffi, Emma, Jennifer och...en ny "vän" (a) vid namn Henry, tihi. ^^
Det var verkligen jätte mysigt och jättkul. Vi skrattade som galningar, lagade pizza och jag o Steffi vart mobbade över vår favoritfilm "Life of Brian". Det är väll bara jag, Steffi och engelsmännen som förstår sig på den typen av humor. XD
Imorgon ska jag försöka parla mig iväg till skolan för att ha prov på Island och deras kultur. Det kommer gå åt pipsvängen men om bror tar med sig de papper som jag bad honom om så kanske jag kan plugga en smula i alla fall. :P
På fredag bär det av mot steffi och så skulle jag kanske få träffa Henry igen! =D Så denna vecka kommer gå segt eftersom jag längtar som en galning! ;O
Nu ska jag krypa ner och sova en smula så jag orkar plugga lite senare. Puss på er! ^^<3

Tiden segar... -.-

http://blogg.passagen.se/mr.peter.pan/resource/tiden.jpg

Det var då själva pinens gren att det ska gå såhär himmla segt när man är både nervös och längtar.
Frågor jag ställer mig själv just nu:

  • När kommer dom? >.<
  • Kommer dom missa bussen? -.-
  • Kliver dom av vid rätt hållplats?O.O
  • Hur ska jag lyckas sno godis från morsan? (a)
  • Och varför ska tiden gå så ofantligt segt? O.o
Jag hade så tråkigt att jag till och med försökte göra ett video inlägg! xD MEEEEEEEN....det failade totalt. -.-
Eftersom jag inte äger någon mick till datorn så fick jag inget ljud men lägg till lite musik så blir det rätt kul att se på...NAAAT! >-<


Övningskörning! :O

http://www.ta-korkort.se/images/privatist.jpg

Nu e det äntligen klart! Pappa åkte till Norrtälje idag och köpte den där övningskörsskylten som var det sista vi behövde för att kunna börja övningsköra hemma. Mamma är väll fortfarande lite skakis över att åka med mig men pappsegull har nerver av stål! ^^

Just nu sitter jag bara här och väntar på att han ska koppla in det där han håller på att koppla ihop så vi kan dra iväg på en liten privatlektion innan mina gäster kommer hit. Steffi med company kommer ikväll och det ska bli riktigt myyyys! ^^

Några bilder från sist det var myskväll i lillstugan:







Nej nu ska jag dra och tjata på papsegull, puss på er! <3

Sent uppe...


http://i74.photobucket.com/albums/i255/Stylish_Rubaa/Muziq/Various%20Artists/Eminem.jpg

Dags att bädda säger jag.
Dags att blogga säger huvudet.
Dags att lyssna på Eminem säger hjärtat! :'D

Hehe, ja jag har då städat hela eftermiddan och fixat lillstugan OCH, vill jag bara tillägga, vikt...kallsonger...mina BRÖDERS kallsonger...O.o  DET, mina vänner, är bara fel. -.-


http://www.collective.se/mode/wp-content/kalsonger.jpg

Just nu sitter jag och lyssnar på lite härlig rapp av eminem och längtar tills den dag han bestämmer sig för att komma till seden igen. Hörde föresten en annan svensk rap-låt som kommer från "Sorber". Jag diggade den eftersom den fick mig att tänka på saker som kanske är värt att tänka på en aningen oftare.Någon sa ju en gång till mig att det alltid finns någon som har det värre än vad man själv har.
Lyssna och hör en historia av hat, kärlek och hopp berättas!


Hååål i skolan...



Håltimme var det här då! :P Jag skulle igentligen haft franska nu men den kommer vara inställd varje torsdag från och med nu. ^^ Mina kurskamrater har nämligen distansdag på torsdagar så jag blir ensam och då får jag plugga på egen hand i stället. Hehe, men vem har sagt nått om plugga när man har tillgång till en dator, FB och en mobil som man får sms på med jämna mellanrum? :P
Dock ska jag plugga när jag kommer hem för vi har ju prov i franskan imorn vi. -.- Kommer gå åt pipsvängen...



Imorgon ska jag städa huset och på lördag blir det mys i lillstugan! ^^ Jag måste bara påminna mig själv om att sätta på värmen där nere eftersom det är mer än bara lite kallt nu på mornarna och hela dagarna för den delen! :S det får en att tänka tillbaka på sommaren när man sprang runt i klänning. Miss that!



Samtidigt så är det ju jul snart och det är något jag ser fram emot lika mycket varje år! Tihi när coca cola reklamen spelas på TV då vet man att julen står för dörren! ^^



Onsdag...

http://www.graphicsgrotto.com/clipartpictures/comments/daysoftheweek/wednesday/images/cacwednesday5.jpg

Jaha som jag sa bar det av till kista idag och eftersom man är lika med TOTALT UTFATTIG!!! Så var man tvungen att tigga av sin kära mor. -.-
Jag var bara tvungen att köpa mössa och vantar samt en halsduk, det gick bara inte längre! :O Så efter ett bra tag av spanande så bestämmde jag mig för en mössa från MQ och vantar samt halsduk från H&M.
Men jag kunde ju inte låta bli att spana in den nya kolektionen av Jimmy Choo!


http://kristinaosophia.files.wordpress.com/2009/10/jimmy_choo_hm.jpg


Samt att jag spanade in ,nu närjag kom hem, en gamal video från när jag och steffi åkte skrillor! :P hahaha hoppas det blir så mycket snö igen! ^^



Facebook you brake my heart!



Asså jag håller på att dampa sönder och smman facebook laggar sönder både i skolan och hemma! >.< Facebook is braking my heart once again! -.-



Jajja jag får roa mig med sl.se så länge och kolla busstider till kista. Ska träffa steffi där och kolla in mössa och company. ^^ Puss på er.

Livet på en pinne...


http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/ed5190bc9e4b8dcc4b664bd329cfccaf1231625360_full.jpg
Just nu känns allt bara väldigt förvirrat och konstigt. Så mycket saker man bara vill fixa och så mycket saker man bara vill glömma...
Idag hade vi redovisning på vårat tema, Island. Jag tror jag gjorde rätt bra ifrån mig trots att jag hade ett objekt jag störde sönder mig på....serriöst vill bara mosa krossa och skrika på den. -.-

Jag slaggade hos Friiiiiida igår och det känndes skönt att få sova hos henne igen, det var ju ett tag sen nu och hon finns alltid där när jag behöver en hjälpande hand. Love U my dear Frida! <3 =D
Steffi kom till skolan idag och snackade med syon om att byta till min skola. Jag vill jättegärna ha henne i min klass mer än något annat men jag förstår också att det är skit jobbigt för henne att pendla så långt. Om hon ändå kunde flytta hit till norrtan då skulle allt bli så mycket lättare. :( Men nu är det i alla fall bara 4 1/2 månad kvar tills körkortet finns i min hand och då ska det nog bli lättare att fixa. :)

Jag hatar att grubbla och eftersom jag gjort det nästan hela veckan så blev jag så himmla glad när jag igår fick höra en riktig humörhöjare till låt hos Fridisen! :'D Den är så himmla mysig! ^^ <3


Hejsan svejsan tjolahopp!!!



Jajja mensan, äntligen är friheten nådd! Visst jag ska inte påstå att jag är lycklig och att allt blev som jag önskat men det känns så jä**a skönt att det äntligen är över.
Jag fick inga direkta svar men jag fick veta att det finns ingen chans för oss och jag fick bekräftat att det bara var fel att det ens varit vi. Jag ångrar ingenting (vet inte om du gör det?) men sorgen jag har fått uppleva det senaste halvåret och de konsekvenser som kom av detta är fortfarande ett h-vete.

Jag är fri, men saknar dig ändå, kanske mest för att du var speciell. Jag är glad att alla korten nu ligger på bordet och att jag inte behöver känna ångest eller ånger över dig. Tack för du planterade ett nytt hjärta efter att du rev upp det gamla med rötterna. Nu kan jag finna mig själv och den rätte igen.

Merci monami!! ^^ <3

  
 

Sömn, vad e det?

http://www.derp.co.uk/xkcd/comics/cant_sleep.png

Japp detta var en snygg start på första skolveckan! Jenny känner sig duktig och går för att lägga sig redan klockan 21.30 och vad händer? JOOOOOOOOOO.....jenny vaknar 23.14 och kan INTE (understyker INTE) sova.

http://th07.deviantart.net/fs45/150/f/2009/059/9/d/late_for_school_by_miracle70590.jpg http://rlv.zcache.com/this_day_was_a_total_waste_of_makeup_tshirt-p235718488038543173400t_400.jpg

Hur blir det då med morgondagen? Jopp så här kommer den jäveln att se ut:

  • KLockan 06:45, klockan ringer gång 1, jenny skruvar på sig och klickar av eländet....
  • Klockan 07:30, jenny vrider på sig när hennes bror kommer in och gormar något i stil med "Har du sovmorgon eller?"
  • Klockan 07:45, jenny vaknar, spanar in klockan och får en än gång dåligt samvete över att hon kommer missa bussen.
  • Klockan 08:00, jenny går in på badrumet, slänger en blick på spegeln och med ett skrik i halsen tänker hon " Now, that's not gona happen!" Börjar sedan i panik fixa till hår och smink för att det faktist inte ska hända...
  • Klockan 08:35, jenny är klar med sin halvtaskiga sminkning och hennes bad hairday kan starta med en äcklig frukost.
  • Klockan 08:37, jenny goes eting in speed, medans hon förgäves försöker övertyga morsan om att hon vist har sovmorgon och har inte alls försovit sig.
  • Och slutligen klockan 08:47, jenny trippar (i tron om att hon springer) i sina 10 cm höga klackar, till bussen och kommer med nöd och neppe på för att mötas av den alltid lika glade busschofören som vägrar köra hela vägen upp till Roden....
My morning in a box.....

http://th01.deviantart.com/fs26/300W/i/2008/111/e/f/Drop_Box_Icon_by_2Shi.jpg

Vad ska man hitta på nu då? Sova? TROOOOOOLIGT!!!!!! -.-
Jag kunde inte sova pågrund av min äckliga stress och när jag låg och tänkte på hur f-ed up min blogg hade blivit, fick jag dubbel panik och lite ångest på det....
Sms:ade med två personer, den ena muntrade upp mig den andra gjorde inte mycket skillnad.
Hjärtat gör förjämtligt ont och jag saknar en kram så in i fanders! Skolan kommer sååååå gå åt fanders denna vecka det känner jag på mig.

http://animewriter.files.wordpress.com/2009/04/getting-a-text-message.jpghttp://th01.deviantart.com/fs8/300W/i/2005/325/6/4/HUG_by_sugar_coated_cerial.jpg

Någon mer än mig som mår piss just nu så skriv gärna en komentar så kan vi sitta och deppa ihop. ;) (y) 

Please stop it!!!!! >.<


http://www.eileenparker.com/wp-content/uploads/2009/05/scream.jpg

Jag orkar inte mer!!! Det har gått för långt! Dag in och dag ut samma sak, samma stress och samma svullnad samma allt! Ta bort, släng och kasta iväg!!
Skrik ut det gamla och andas in det nya, lägg allt på hyllan och grina en stund. Få bort det, bort, bort, bort...


Olika begär...

Alla har vi olika begär men alla begär är inte snälla och dit hör ex. alkoholbegär, drogbegär, shoppingbegär, spelbegär och godisbegär...
Jag har har två begär i mitt liv just nu.....godis och choklad!! >.< och jag hatar det!!! Jag hatar att det ska vara så gott och jag hatar att det alltid finns tillgängligt! -.- Snälla få mig att sluta äta innan jag rullar fram som en boll!!! >.<

http://thinkpink20.blogg.se/images/2008/godis_20164208.jpghttp://kalasakuten.blogg.se/images/2009/marabou-plater-dk_30276161.jpg

Steffi!!!

       Fö fan steffi peffi!!!!!!!!!!!!!!!!!! MF!!!


Dagens gulligaste!

Fick just se världens, NEJ, UNIVERSUMS, sötaste komentar ever!!! Jag älskar dig steffi du lyser upp min dag och den här komentaren fick mig att glömma de äckligt gäggiga problem jag har just nu! LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE YOU!!! ^^ <3

Fin franska x)

Kom bara ihåg att vad du än tycker och tänker om dig själv så är han inte värd dina tårar och att du ska ligga ned på knä framför honom, även om det känns så!

Och självklart kan du leva! Det gör du redan. Kanske inte på det sätt du vill, men på ett sätt som bara är att tacka och ta emot. Livet vänder när man minst anar det. Ditt liv också!

Och kom ihåg att du inte har någon anledning till att hata dig själv. Bara Ana och Mia. De hatar dig, de hatar alla omkring sig och får såna som dig och mig att skapa självförakt och hat mot oss själva. Även fast vi inte är ett piss värda det.

Du är värd någonting mycket bättre. Du är värd det bästa! <3 :)
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.251.164.169


Rösta på mig! ^^ <3

Jag är just nu med i en tävling där man kan vinna en lägenhet för 359 kr/månanden och jag vill så gärna bo närmare min bästa vän samt få ett eget liv och en chans att hjälpa henne att klara sig igen om gymnasiet. Jag vill ha nära till sthlm men ändå kunna gå kvar på roden så snälla rösta på mig så kommer ni ligga varmt om hjärtat på mig!
Det skull vara så skönt att bara få komma ifrån alla minnen som mitt lilla rum här på rådmansö väcker.

Så snälla rösta och kom ihåg att ni kan lägga en röst VARJE dag! ;)

Snälla hjälp mig i kampen om en egen lägenhet till min 18-årsdag! <3

Rösta på Jenny Smedman!



http://www.359kr.se/#/entries/


Je me déteste et qui je suis.....

http://s.mynicespace.com/myspacepic/150/15036.jpg

Hur mycket mer klarar jag? Hur länge står jag ut och hur mycket ska jag behöva lida innan jag får tillbaka det som faktist rättmätigt tillhör mig? MITT LIV!
Vad krävs för att du ska höra, vad krävs för att du ska se? Jag orkar inte mer nu och det här måste vända....
Det handlar inte om kärleken till någon annan än mig, den kärleken har jag inte känt på länge och jag vill ha den åter.
Jag är ledsen men saker och ting ska nu vända, jag ska inte lida längre, jag ska klara detta och det skall bli åter som det var förr!



http://img.photobucket.com/albums/v507/Kokoro888/fatty-1.jpg


Je me déteste et qui je suis. Ma vie descend juste de plus en plus dans un abîme de mépris .....
Je veux juste de se coucher sur vos genoux et prie pour vous que "vous" va revenir.
Je veux sentir la chaleur, je veux sentir vos jambes, je ne veux pas vivre comme cela plus longtemps. La vie doit être vécue et je ne peux pas atteindre cet objectif jusqu'à ce que mes deux souhaits principaux venir .... vrai et c'est «vous»!


http://nopostagerequired.files.wordpress.com/2009/06/broken-heart.jpg




RSS 2.0