Världens bästa pojkvän <3

Nu har jag en dator igen! Och detta tack vare min snygga, snälla mest underbara pojkvän. Jag är så glad att jag träffade honom. Han lyser upp min dag. Älskar dig snygging! <3 <3 <3


Ingen dator. >.<

Jag har ingen dator. :( Har bara tillgång via skolan. :( Typ skjut mig eller nått. :'(


Lite ledsen blir man ju....


Man tror man känner någon. Man litar på henne till fullo och man älskar henne till fullo. Jag vet inte om det är så att det är henne eller om de faktiskt mig själv jag är besviken på. Men jag såg alltid upp till henne och visste att när jag mådde piss så fanns hon där för att prata vett i mig.

När mina spöken kom fram skrämde hon ju lixom bort dom ur mitt huvud men nu...nu har hon blivit än av de där som jag inte vågar umgås med. En av dem jag inte vill träffa och en av dem som jag saknar de gamla tiderna med men som jag inte vill ha nya tider med.

Jag tror det är dags att faktiskt ta tag i mig själv och visa dig vem jag kan va. Det är klart att jag aldrig kan styra ditt liv men då ska inte du styra mitt. Har du valt att utmana mig så ska du få se lilla vän.

Ett svek
En vän, en syster, ett liv
En bild, en tanke, ett svek

Jag är inte blind
inte dum
men naiv

Du är inte öppen
inte ärlig
men borta

Allt jag fick var
en bild
en blick
ett ord

Allt du gav var
en själ
en frihet
ett löfte

Så borta, som med en vind,
en smäll
ett skott
i hjärtat...

En vän, en syster, ett liv
En bild, en tanke, ett svek


http://1.bp.blogspot.com/_uEXtRKTkypk/TClx4XXQCAI/AAAAAAAAAos/Eh-Ci7xUmTc/s320/backstab.jpg

Vi sitter i samma bil...en super blå(?) mesil!

Jag och Amanda skulle här om dagen glida runt lite i min supersnygga lilla blå audi. Som vanligt nr man ska steka så behövs det ju lite musik eller hur?

Problemet var att vi inte hade så mycket varriation att det blev typ samma 3 låtar hela tiden...om o om o om igen. xD Meeeen inga problem för Jenny och Amanda är coola i vilket fall. ;)

Här kommer låtarna som spelades i bilen. :P

 

 

 

 


Seeegt?

Okej min uppdatering måste ha vart den sämsta ever..... meeen ursäkterna kommer här.

1. Jag har haft familjesemester.
2. Jag har tagit hand om en nära o kär person som mår dåligt just nu.
3. Jag har vart på Åland.
4. För fint väder för att sitta inne?
5. Jag har nördat mig lite med olika spel. ;-$
6. Jag har fått världens snyggaste och bästa pojkvän från Linköping som jag vill spendera tid med. (a) <333

Okej hoppas det var ursäkter nog.
Som sagt mycket att stå i och då är det inte lätt att hinna med allt och alla så förlåt alle sammans. ^^
idag ska jag i alla fall göra om mitt rum lite granna och flytta runt olkia grejor i hopp om att det ska bli lite snyggare. Nu väntar jag bara på att bror ska bli klar med damsugaren så jag kan få en chans att städa undan lite innan grejorna ska in. :D

Puss på er! <3


Hallååååååå!!! :D

"Hallå i stugan", sa tomten när han stal glöggen och gick. Jag vet, jag vet....dålig uppdatering men vad göär man när man äntligen lyckas få ledigt?

Jo det har jag svaret på.....man slutar blogga, drar ner till Linköping, träffar Sveriges skönaste grabb, sen till Riga och blir magsjuk! :D Det mina vänner är vad mina dagar bestått av. ;)
Först efter jobbet där i fredags så drog jag in till sthlm city för at hämta bror och Amanda vid NKs huvudentré. Amanda och jag var gryyyyymt taggade, här skulle det festas som in i alla grader. Sen bar det av ner mot Linköping och med några mat och kisspauser så var vi framma vid 5-tiden ungefär. :)  Vi mötte upp Gurras polare Rickard utanför Scandic Hotell och sedan bar det av hem till honom.


http://www.claudiagalli.se/wp-content/uploads/2010/01/skyltpilar.jpg




Efter någon halvtimmes chill och konkande på tunga väskor så drog vi vidare ner på stan för en matbit och inhandlande av kvällens förkrök. Meeeeen som vanligt när Jenny kommer till Linköping så ska det regna så vi stannade inne hela kvällen och fortsatte kröket där tillsammans med Rickards polare Martin också. Fast jag klagar inte, inte det minsta faktist. (a) För jag fick sällskap av Rickard hela kvällen och hela dagen efter. ^^ Tihi, mys på hög nivå där. ;D


http://img155.imageshack.us/img155/4545/alkoholig8.jpg




Sen vart vi tyvärr tvungna att lämna Linköping och bege oss hem för att åka till Riga nästa dag. Den kryssningen vart en kryssning för sig och jag fick uppleva saker där jag trode inte var möjliga...så som min far som kom på min bror med 2 "små glas av vatten med salt och citron" som min bror köpt...utan att han dampa! :O


http://melindahinsonneely.com/wp-content/uploads/2010/02/tequila.JPG



Nu är jag hemma och försöker laga min äckliga lilla mobil som jag skulle använt för att ringa Rickard med för typ en timme sen. -.-' Det börjar bli dags för en ny märker jag. Jajja puss på er snyggingar! <33

RSS 2.0