Söndag...ensam...

Dagen har varit, hur ska jag utrycka detta på ett sätt så jag inte blir inlåst pågrund av dåligt språk,.....VÄRDELÖS!
Det börjar med att man sover typ 1 timme för att sedan vakna till ett helvete av huvudverk, ångest och andra spöktankar. Man går ner äter frulle och känner att " Nej nu står jag inte ut jag måste bara bort!", tar busskortet och drar. Jag skulle visserligen ändå in till Stockholm men den tanken fick mig att nästan rusa ut ur huset.

Väl på bussen flög tankarna förbi och jag vart tvungen att sminka om mig inne i stan på grund av tårarna som hade fått mascaran att rinna åt alla håll och kanter. Det är grymt mycket som händer i mitt huvud just nu och jag orkar verkligen inte med alla jobbiga tankar. Som tur var hade jag Amanda som var den ända som märkte att något var fel. Hennes sms fick mig att se lite ljus i mörkret.

Jag drog en vända på stan och köpte vad jag behövde. Det slutade med en klänning tills på fredag, och en kofta, båda från Urban Outfitters.
Denna fast i svart


Koftan orkar jag inte lägga upp. I alla fall det vart en montis glass i ensamhet och sen vart det hemfärd och tacos för tredje gången. -.- Nu har jag piss ont i migen och tänker sova. God natt!



Helg!

http://api.ning.com/files/-eEa6kMzNP4NuE0p3FtIsQD0snxCGE1PkO2Z7hVRwjQ4emEyDEYNepy-V0o3BTXGwbzaBxB*Ma5HSacTxoVYWyWpFOYOXxGA/Yo_Quiero_Taco_Gir_by_AnasolSuki.jpg




Igår vart det filmkväll i lillstugan. Johan hade tagit med sig datorn så vi hade ju lite alltmöjligt att kolla på och Elin fick för första gången se hur jag bor. Det var riktigt kul eftersom vi var flera stycken men jag tror att det där lilla vardagsrummet pressades till det yttersta när hela 7 personer skulle samsas där inne. Hahaha, men det var lite mysigt faktist, tyckte dock synd om Elin som tvingades sitta på pallen hela kvällen.

Jag bjöd på tacos och vi hade köpt kilovis med godis och tonvis med läsk eftersom de största läskkonsumenterna i sverige skulle komma på besök. -.- Fram mot de senare timmarna tappade Jennifer bort sin mobil så nästan alla gick ut och letade...inte jag...jag frös... -.-'

Jag och Johan var de sista som gick och la oss, vi kollade lite skräckisar, moahahahahaaaa. Det var riktigt kul etersom jag älskar att bli lite rädd. Vi såg bland annat #My bloody Valentinesday", "Freddy v.s Jason" och en film som jag tycker är super läskig "Instängd". Jag höll på att dö av den sistnämda även fast jag redan sett den med Frida en gång.

http://i279.photobucket.com/albums/kk151/hadezemr/freddy_vs_jason.jpg

http://images.tradera.com/495/80588495_1.jpg


Imorgon blir det in till Stockholm för att köpa något fint att ha på sig till folkets hus nästa fredag och även ett besök på Montis är inplanerat. det blir lite tråkigt att gå själv på stan och särskilt att njuta av glassen aldeles ensamen.

Man saknar ju tiden då man hade sin bästa vän med sig. Just nu känns det som jag inte har någon bästa vän längre, tomt och ensamt är det. Jag saknar henna jättemycket men jag vågar inte hoppas förmycket på att vi någonsin kommer kunna träffas igen. Hon verkar tycka jag är en riktig pain in the ass.
Andra tankar finns även i mitt huvud som inte hör hemma där. Sånna tankar jag trode lämnade mig för 2 år sedan. Men som man säger "Life will go on", hoppas jag...


Torsdag...



Jaha då satt man här igen med paniken i bröstet och gråten i halsen.
Jag kommer inte sova i natt heller, det vet jag redan, och imorgon kommer allt vara helt okej igen så länge jag INTE har lektioner och så länge jag umgås med mina vänner. När dagen är slut så ska det bli en liten filmkväll i lillstugan med flera vänner men det är en som skanas och den vännen kommer jag kanske aldrig få tillbaka...

Jag har tänkt på en sak. Lillstugan den väcker många minnen, både bra och dåliga. Jag har haft många trevliga kvällar där och många ensamma, inte lika trevliga kvällar där och hur som haver ( snacka om gammelsvenska) så kommer den lilla stugan alltid vara det bästa av de bästa hem jag haft. Även om jag inte bor där året runt så har jag alltid sett det som mitt hem mer än de hus jag faktist bott i på riktigt.

Jag minns alla filmkvällar med kompisar och pojkvänner, jag minns pokerkvällarna med mormor och morfar, jag minns tjejkvällen som sluatde med att det kom en kille i alla fall och jag minns besvikelsen av att göra i årdning för en person som aldrig dök upp. Ja mycet har hänt och mycket mer kommer hända där nere det vet jag. Men det bästa minnet kommer föralltid vara sommarmorgonen i juni -97!



Fem år gammal och livet var perfekt! Sommarlov, värme, klänning och en massa glass! Den sommaren kommer nog aldrig åter och som det ser ut nu kanske jag inte ens kommer vara hemma så mycket i sommar...
Jag vill bara bort, fly och glömma. Sticka ner till sydkusten och bara få njuta av sommaren utan bekymmer, utan killar som sviker, kompisar som lämnar och föräldarar tjat och krav! En sådan där sommar som kanske kan bli en av de sista då jag verkligen är fri, en sommar som kan få vara just det...sommar.

Gymmet klockan 06.00 imorn sen är det körskola klockan 09.00 och sedan in till mattelektionen. Fy vilken morgon -.- Natten på er! <33



Onsdag 27/1-10


Har jag vart deppigare? Nej.
Jag tror det kan ha med en viss fysisk grej att göra. Att inte följa den rekomendation jag fått är ingen bra ide men jag orkar bara inte längre. Om det är så här jag mår igentligen så är det väll så här jag ska må. eller?

Jag var i norrtälje idag för att snacka också. Det hjälper kanske men när jag skule rita en blomma utifrån vad jag kände så vart det inte direkt den ljustaste bilden. Det läskiga är att jag inte har en riktig aning varför jag mår som jag gör. Många tror att det har med så mycket att göra att allt bara snurrar och jag inte kan konsentrera mig. Om det är så eller inte vet jag inte men jag försöker förstå vad det är som hänt.

http://i184.photobucket.com/albums/x52/princess_romi/black_flower.jpg


En sak vet jag i alla fall och det är att jag skanar någon väldigt väldigt mycket. Någon som kunde få ett ljus i mig när jag var nere och som jag kunde lita på i alla lägen, någon som bara behövde lämna mig i tre sekunder, sen kom saknaden. Jag önskar allt kunnde stannat som det var för ett år sedan. Förra julen var den bästa i mitt liv, denna jul? Inte säker på att jag vill fira en sådan jul igen. Även om jag var lycklig så var det ett helvete.


SNÄLLA OM DU LÄSER MIN BLOGG SÅ LYSSNA NOGA!
JAG VILL INTE ATT DU SKA HATA MIG PÅ DET SÄTT DU GJORT SÅ LÄNGE NU. OM DET ÄR TILL NÅGON TRÖST SÅ KAN JAG ERKÄNNA ATT JAG HAR FÖRÄNDRATS MEN DET ÄR OXÅ NÅGOT SOM ALLA MÄNNISKOR GÖR FÖRR ELLER SENARE OCH ÄVEN DU HAR FÖRÄNDRATS MEN ATT HATA MIG BAKOM RYGGEN PÅ MIG ÄR INTE OKEJ, SNÄLLA TALA MED MIG OCH SÄG, SKRIK, GRÅT BARA DU BERÄTTAR VAD DU KÄNNER OCH VILL.


Jag har i alla fall handlat presenten till Emma och hoppas att hon blir glad. Hon har hjälpt mig genom den här skiten medan mitt enda hopp försvann. När hon snart lämnar vår klass känner jag att det kommer bli svårt igen men kanske är det vad jag behöver.

Jag vill helst bara krypa ner under täcket och gömma mig....


Helvete heller!

Ändra på mig? Troligt! Jag säger bara det du får tro vad du vill men du har ingen makt över mig och om jag inte vill för det får mig att må piss då kommer jag heller inte göra som du säger!
Jag är min egna indevid och bara för du till viss del har makt över mig kan du inte bestämma allt! Jag lyssnar på dom som hjälpt mig förr och inte på dig! Jag må älska dig men du ska inte få trycka ner mig aldrig mer!!!

Helgen!

Hejsan allihopa. :)

Igår kom min lilla Filippa hit och vi hade det super hela helgen! :D Det började med att vi satt och garvade åt existenz.se sen vart det driva med mina bröder och kolla tv. Vid TVn spårade vi lite och började fota lite vilt med kameran och passade på att leka både psykfall och fjortis (e inte det samma sak?) hahaha ni får se bilderna här nedan.

Vi henkade med mamma för att handla och, hehehe, Filippa fick sig nog en chock för livet när hon såg hur mycket vi handlar för en vecka. Hahahaha vagnen var så full att varorna började ramla ur den. x)
Efter handlandet vart det ner på stan och hyra film och köpa Pizza till middag. :p







Filmerna vi hyrde var helt okej, men den sista, "The Uninvited", var nog bäst. "Dead snö" var välla sådär, rolig men den hackig. "Deadline" var ganska kuslig men mer en thriller än en rysare.



Idag då? Jao, vi har kollat skolkatalogen, förhört min bror på hans plugg och spelat x-box 360. :) Sen vart det hemfärd för lilla Ippa men det lär bli fler helger fram över. ;)

Imorgon blir det gymmet klockan 6 och skola på det. ^^ Natten på er. :-* <333

















Äntligen FREEEEDAG!

Nu är det äntligen fredag och efter en vecka som varit värre än helvetet självt så ska det bli skönt att få andas!
Nästa vecka är det nya tag och INGEN lek! Jag ska boka möte med syo-konsuleneten för att tala om min skogång. Det är lixom inge kul att gå till skolan när man får onte i magen och inte kan sova om nätterna. :(

Imorgon är det lördag och då kommer min lilla älsklings Filippa hit. ^^ det ska bli kul, vi ska hyra film, käka godis, och mobba mina bröder lite granna. ;D Hehe. Sen ska hon och jag dockumentera hela helgen så jag kanske äntligen kan få lite bilder på henne och mig! :O

På tal om bilder! Jag vill jättegärna fixa Photoshop till min dator men det är både dyrt och svårt. Därför har jag istället instalerat ett grtis program som är ganska mycke sämmre än PS men det funkar. Ni kan ju se bilderna nedan.
Natti natt på er! <33












You are more then just the surface...




Torsdag...

Den här veckan har gått hyfsat for faktist och imorgon är det äntligen fredag igen. :)
Jag hoppas det händer nått skojsigt så jag slipper sitta hemma o trååååkaaa (och så jag kanske slipper städa) för det vore ju förjävliget eller vad då? ;P
Har idag kollat in yttligare alternativ för att plugga utomlands och nu står det mellan Honulolu eller L.A. Hehe ;)
Kan inte bli bättre eller vad då? Jag måste bara bestämma mig helt till fullo och mammi och pappi måste ju också vara med på noterna.
Gymmade i morse också. Det är så himmla skönt att kunna ta i och känna hur det värker i kroppen på ett sånt där nytränat skönt sätt. När man börjar se resultat blir det också klart roligare ;)
Min mage börjar bli plattare och rumpan fastare! ME LOVE IT! :D
Jag ska inte ge mig och till sommaren ska jag vara så säker i min kropp att jag kan bära vilka kläder jag VILL!!!
Nu ska duschas och på lördag kommer min lilla favo Filippa hit! :D <333 Puss på er! :-*


Guess what! :D

Ja gissa vad! Jag har blivit erbjudan att eventuellt få plugga i USA ett år. Jag tänker söka stependium, jobba och tjata. Det har ju lixom inte blivit så lyckat på skolfronten här i Norrtälje så att få åka till USA skulle kunna vara min räddning. Dock kommer jag ju skana mina älskade vänner! :(

Fast jag kommer ju tillbaka..tror jag. (a) Hehe.
De städer jag funderat på Los Angeles, det vore ju HUUUUUUR COOOL som helst! :D :D :D Det ända som far i huvudet nu är :"JAG VILL, VILL, VILL, VIIIIIIILLLLLLLL!!!!!! Sen när man kommer hem är man alldeles solbrun och kan engelska bättre än någonsin. Sen läser jag mitt tredje gymmnasie år här i sverige. Det är ju bara såååå nice! :D

Ska ta me mig brochyren till Camilla o Jolanta så dom kan få se den alldeles UNDERBART roliga idén för att få en lite roligare skolgång efter att Emma och Elin slutar.

BILDER!!!


http://a3.twimg.com/profile_images/502943661/T447_Los_Angeles_07_normal.jpg

http://www.teambuildinginc.com/images_cities/LosAngeles.jpg

http://ohdarlingmusic.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/434210356_a844d789c4.jpg

http://www.destination360.com/north-america/us/california/images/s/long-beach.jpg

http://www.goodapartment.com/photos/421f760334dcaa20df90726081ee2767.jpeg

http://www.chinesetravelagencyvip.com/Beverly-Hills-sign.jpg


Helgen!

Igår kom Frida hit och lyste upp min tillvaro. Jag hade lagat kyckling med klyftpotatis och bea. ;) Grymt gott om jag får säga det själv.
Päronen skulle på bio med bror 1 och 2 så jag och frida var ensamma i casa de la smedman. Vi bestämde oss för att kolla lite på Robinsson som jag inte kollat på sen typ Anders Lundin var ledare för pogramet... O.o
Vi käkade lite goda bakver, Frida en semla och jag någon beskvi liknande sak eftersom semlor enligt mig är BLÄ! >.<
Idag vaknade vi ganska sen men vi hade bestämt oss för att ta en vända till stallet så vi drog iväg bort till det stället som jag tidigare i princip bode men som jag nu undviker av olika skäl. Det var faktiskt riktigt mysigt. Jag känner att jag skanar stallet men jag klarar samtidigt inte av att vara där. Fast om ett år funderar jag på att börja träna upp hoppningen igen och börja tävla. Vi får väll se hur det blir med den saken.
Nu ska jag slagge en gnutta innan jag går upp TIDIGT för att gymma. Puss på er! <3

Japp...

Gårdagen var inte särskillt rolig för mig. Jag ska inte gå in på detaljer men skaer och ting hände som får en att må illa av ångest. :(
Idag var det väll inte mycket bättre. Jag mår jäkligt dåligt över kroppen igen. Jag hatar att se på mig själv i spegeln och jag avskyr ällt jag ser på min kropp. >.< Allt som inte fick hända händer. Det känns som om min träning ger absolut noll i resultat trots att jag tränat exakt som instruktören sagt om inte ännu oftare. Som jag mår just nu så skulle jag bara vilja dra in till gymmet och köra ett 3 timmar långt pass med massa kondition och en massa styrka för att få bort allt överflöd!
Många tycker säkert att jag överdriver min kroppsuppfattning men vad ska jag göra? Jag vill också tycka att jag ser bra ut. Kunna visa mig i bikini i sommar och trivas i t-shirts. Jag vågar inte ens gå i bara t-shirt ensam hemma!
Min kropp är en av de största ångestfaktorerna just nu...
Ikväll kommer i alla fall Frida hit. Hon kommer kanske ge lite glädje åt min tillvaro. :) <3 Frida har räddat mig så många gånger att jag är skyldig henne allt. Jag saknar en annan vän väldigt mycket som jag tror på men som jag inte är säker på om hon någonsin kommer ringa det där samtalet och säga de rätta orden och berätta att hon gjort det rätta valet. Jag hoppas hon kan bevisa motsatsen. Mr. Z sa något jätte snällt igår också, jag är så tacksam att han finns där för mig. Han är också en god vän som funnits där i snart 6 år. Tack till alla mina vänner ni håller mig vid liv! <33333333333333333333333333333


Well...

Hur svarar man?

Någon frågade mig idag
om jag vill och kan.
Någon frågade mig om jag vill
och vad svarar man?

En fråga så lätt kan bli så svår
om man inte fram till hjärtat når.
Ett svar kan ju bli så himmla fel
och då hamnar både liv och läm
på spel.

Någon sa till mig en gång
"våga spring och ta ditt språng."
Men hur ska jag den styrkan
känna
när orden på min tunga
bränna?

Orden är så många och så få
att det aldrig kommer gå.
Jag vill ju säga ja jag kan...
Men egentligen,
hur svarar man?



Onsdag den 13/1-10

Idag har man varit fröken hurtbulle igen då. Jag gick upp 06.20 för att hinna med 7 bussen in till Norrtälje och gymma och simma innan jag och tjejerna skulle till Stockholm för en shoppingrunda. :) Jag mår så bar av att träna och nu funderar jag på att börja dra ner en aning på godiset bara för att spara in på pengarna... Jag menar godis må vara gott men varenda eviga dag behöver man inte äta det där syntetiska söta undertbart goda.
Inne i stockholm köpte jag ett par skor (<3) på Urban Outfiters som var på REA! :O Jag älskar dom och ska ha på mig dom redan imorgon. (a) Det fanns mycket fint att köpa men eftersom jag bara hade presentkort på UO så vart det bara skorna.
Men vad vore då ett Stockholmsbesök med de bästa flickorna i världen utan lite montis glass? ;) Nej just det INGET!
Därför kilade vi vidare till gallerian där det vart glass i stora lass och jag släckte mitt begär efter glassorgasm som jag längtat efter sååååå länge! Jag ska dit så snart jag kan igen. (a) Love it!
Men efter varje besök i drömstaden måste man ju återvända hem också....
Det är inget jag ser fram emot direkt men om ingen är hemma så går det ann. Men när den där ytterdörren öppnas så börjar allt som vanligt igen. Varför ska man behöva känna att man bara vill bort hela tiden?
Imorgon blir det dock riskettan, en kurs för körkort, och då ska jag även boka upp rejält me lektioner också! Jag har bestämt mig för att jag ska ha det där jäkla kortet innan mars är slut!
Nu ska här slaggas puss på er! <3

Tillbaka på banan.

Uch, imorgon är det skola och jag bara fasar. Jag ska göra 2 prov och hinna räkna ikapp matten. Life sucks. -.-
Det är nästan så man vill hoppa av skolan och gå med i lumpen bara för att man e så trött på allt. x)
Men jag antar att det bara är till att bita ihop och köra vidare. Dock har tanken på att byta linje slagit mig några gånger men att gå ut gymnasiet 21 år gamal är ju ingen höjdare kanske.

Jag har knappt hunnit med hälften av vad jag borde ha hunnit med detta lov. Jag borde ha åkt och handlat kläder och jag borde ha gått mer på bio osv. Jag är faktist lite besviken på mig själv men jag han med en mycket viktig grej och det var att få träffa Filippa som jag knappt hunnit träffa på jättlänge.
Vi har  nu bestämt att vi ska träffas lite oftare och så snart jag får körkortet blir allt så mycket lättare.



Mycke saker har dock hänt under lovet. Jag har fått en del att tänka på som jag verkligen måste ta tag i. Jag vet att det är fegt att gömma sig men jag hatar att förstöra, såra och vara ivägen. Jag har ju den tendensen lixom. -.-'
Saker händer som inte borde hända, saker som jag måste släppa och skaer som är waaaaaay forbiden. >.<
På fredag blir det till att återta kontackten och sen ska jag försöka få mitt liv att rulla på lite bättre. Det är tur att jag har min personliga rådgivare <emma som håller koll på mig och som hjälper mig. Gymmet har också räddat mig och jag kommer nog gå dit mycket oftare nu när skolan sätter igång. Det är jobbigt att sitta hemma bara.

Imorgon är det som sagt back to hell och jag ska göra mitt bästa men jag är ingen ängel på den punkten om jag säger så. Önska mig lycka till och puss på er underbara läsare. :-* <333

Lite mycket just nu.

Saker och ting går inte riktigt som planerat just nu. Det är svårt för mig att veta vilken väg jag ska välja när det finns så många. Men hur vet jag att den väg jag väljer inte tar slut efter en milslång vandring?

Jag önskar verkligen att jag slapp känna mig såhär förvirrad, ensam, rädd, arg och ledsen. Jag önskar jag slapp skriva en massa emoinlägg på min blogg. Men mest av allt önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden och ändra massa saker. Då kanske jag inte mått så här och då kanske mitt liv hade vart en smula roligare och ljusare.

Man säger ju att när man nått botten kan det bara gå uppåt igen. Men tänk om min botten inte finns eller tänk om jag sitter på botten utan rep eller hacka att använda som hjälp upp längs den branta väggen?
Hmm ett problem kanske löser sig imorn om jag har tur men då krävs det att man lyssnar men främst att man blir lyssnad på. Mina erfarenheter är inte många men de jag har kan jag utan och innan!




:'(

Att Något så litet kan såra någon så mycket....

http://i170.photobucket.com/albums/u256/starXzore9/anime/cry.jpg

 

http://i305.photobucket.com/albums/nn240/animelacus/cry-2.jpg


http://th3girl.files.wordpress.com/2009/05/anime_cry_girl.jpg

http://fighting.tomsk.ru/blog/wp-content/uploads/2009/03/anime-cry.jpg

 

http://animeholicph.files.wordpress.com/2009/07/cry-it-all-out.jpg

 

http://i294.photobucket.com/albums/mm103/Colorful_Disaster/Anime/2006052221938vx5.jpg

HASH(0x8dd3a64)

 

sad animes - anime-pictures photo

 

 

http://i645.photobucket.com/albums/uu180/EmO_MuSiC_VaMp/anime/Cry-1-2.jpg




Gaaaahhh!!!! >.<

Jag blir så förbannad! Jag hatar mig själv, jag hatar att vara fasta här, jag hatar att inte kunna röra mig fritt och jag hatar sättet jag känner. Det är som en stor gegga som bara blir kletigare och kletigare. Ingen att snacka med som riktigt förstår, ingen att lyssna på och ingen att skratta med. Jag vill bara glömma, försvinna och gå under jorden!
Det är inte lönt att leta och offra sin tid när man aldrig kan finna eller när lösningen finns framför än men den är onålig. Jag vill inte känna såhär och jag käms över mina kännslor och min självförakt men vad gör man när saker och ting driver än till vansinne? Hur löser man ett problem som är olösligt? Och hur får man någon att lyssna som är själsligt omedveten och döv?

Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vill bara attt det ska ta slut. Vill inte känna, längta eller tänka, jag vill bara glömma och leva ett normalt liv. VAD ÄR PROBLEMET?!!!!


It was you....

12 stones har gjort en låt som får mig att tänka på främst 1 person i mitt liv. En person som hålller på att länsa mig men som aldrig kan lämna mitt hjärta. Du kommer alltid finnas hos mig, hur arg, ledsen och besviken du än gjort mig så är det sanningen och du kan inte ändra på det.
Hoppas du läser dettta så du förstår hur mycket du betyder för mig. Du kommer alltid vara en av de bästa vänner jag haft.


RSS 2.0