Tema Roslagen...bye bye!

Jaaaooo!!! Idag gäller det! Tema roslagen ska avslutas och med en redvisning i powerpiont. Ska bli så himmla skönt att slippa detta.

Jag ska redovisa om Skimmrande skärgård, rådmansö. norröra, ljusterö, skärgårdens uppkomst, natur och miljö, medelpunkt för medeltiden samt Heliga Birgitta. Inte lite där eller?
Jag har typ knappt öva men det ska nog gå. Jag brukar tänka att det är som att stå och prata med en polare eller nått och att man slappnar av och tänker att man ska bara vara sig själv och berätta vad man vet inte vad man borde veta. Låter det krångligt? Ja, jag kan ju inte påstå att jag är bäst på att förklara men jag har hitils fått MVG på nästan alla redovisningar jag haft så nått rätt måste jag ju göra eller hur?

Vet att du har ringt mig steffi och jag är ledsen för att jag inte ringt tillbaka.....har nog ingen ursäkt mer än att jag har en viss telefobi och jag mår inte sådär jättebra just nu.
Och du vet ju att när jag mår piss så håller jag käft och issolerar mig ganska hårt från omvärlden och så även denna gång.
Så skicka sms det är det bästa man kan göra. Jag kommer oftast svara om jag inte sover, hehe....

Nu ska jag in på lektion, puss på er! ^^ <3

En förbannad, två förbannad...

Jag hatar att vara på dåligt humör men just nu är jag det och det är bara att gilla läget. Jag hatar mig själv för hur patetisk jag är.
Jag är förbannad på falska människor och jag är förbannad på min äckliga mattebok. Vist jag fattar det jag ska fatta men det är så "fenomenaliskt" tråkigt!
Jag saknar tiden då man gick på dagis och det största problemet man hade var att Jocke tog slut på all nyponsoppa innan man själv han få nått till mellis så det vart bara f-ing filmjölk och skorpor kvar. -.-

Nu sitter jag här omringad av vänner och ovänner. Gråtandes och skrikandes innombords men glad utåt. Någon mänsklig närkontakt är ju bara att glömma och att man ska orka eller ens hinna gymma det e det inte ens tal om!

Gaaaaah!!!! Vansinnes- atack!!!! >.<


Anime

Ja jag vet att många anser detta söm nördigt men jag tycker det är en form av konst som faktist inte tas riktigt för vad det är.
Jag älskar anime och när jag mår dåligt brukar jag kolla in alla bilder som jag kan hitta.
Mina favoriter är så klart dom som illusterar kärlek. Men just nu har jag dille på anime i samanhanget körsbärsbolmmor. Vet inte varför men det är så vackert och drömmande på något sätt.
Se själv! ^^


Är det såhär?

Jag bara undrar, ska jag behöva må dåligt och förstöra mitt liv bara för att någon annan sårat mig?
Ska jag vara den som tar på mig skullden för att allt går åt helvete när jag bara gort mitt bästa?
Jag vet att svaret är nej men ändå gör jag det. Ändå känner jag mig så himmla värdelös och liten och ensam. det känns som om jag förtjänar att må dåligt över detta menändå inte för det var ju inte mitt fel!

Jag var berädd att ge allt, att sattsa hela min själ på detta och ändå så väljer du att svika mig! Vad är det för stil?
Varför gör du så när du vet att jag bara ville dig väl, ja mer änså till och med.
Jag offrade vänskapen till tre vänner pågrund av dig, jag trotsade min familj och gick emot min bror. Jag var nära på att återvända till sjukdomens bana pågrund av dig och ändå så bryr du dig noll!

Jag fick inte ens veta varför? Varför du svek mig och varför du gjorde det bara sådär?
Jag ställer mig samma förbenade fråga varje dag men får inge svar.... suck I'll give up.... orkar inte bry mig om det något mer. Du hade din chans, jag hade min och ingen av oss tog dem. Jag gav upp min chans pågrund av dig och la det åt sidan.....

Bara så du vet!


Blir man trött eller?

Jag förstår inte vad det är för fel på dagen samhälle?!
Idag fick jag veta att jag i princip är klassad som tönt, skriket, ja vem vet vad en wonna be???!!!!
Men vad ger dom männskorna rätten att döma mig bara för att jag råkar vara mig själv och valde att umgås med några som jag tycker är helt underbara människor? Vad ger dom den rätten?
var det för jag valde bort dom eller var det för dom valde bort mig? Jag vet inte.....
Ibland blir man lite trött.

Är man inte blond,smal, blåögd och syns och hörs 24/7 på en lagom nivå, så är man tydligen en tönt(?)!!! WTF!! Skärp er för f'n! Väx upp!! jag lackar ur!!! >.<

Är det normalt eller? Svar nej!!!! jag är den jag är och tänker inte ändra på mig bara för ni vill det! Jag är INGEN TÖNT OCH INGEN AV MINA VÄNNER ÄR DET HELLER!!!!!!! <3333

24/9-09

Idag är det bara 3 månader kvar till Julafton!!!! WWWWWIIIIIIIIIIIHHHHHOOOOO!!!! Jag längtar redan! Julafton är den högtid jag älskar mest! Det är så mycket mys och pys att man glömmer att må dåligt. I år vet jag dock inte hur jag kommer må med tanke på att det på Julafton faktist är nästan exakt ett år sedan jag träffade min första riktiga pojkvän som jag verkligen älskade. Men, men life goes on och lite julklappar ska nog kunna bota den lilla sorgen.

Så här ser det ut hos mig på jul!

Idag vart temat klar och det är såååååå skönt för jag har verkligen ingen lusta att sitta och skriva om Roslagen något mer. Det har vart så himmla ointressant att skriva om just Roslagen eftersom jag vet i princip redan det mesta om det, jag bor ju trots allt här lixom.
Fick också reda på en lite småjobbig nyhet idag......kan inte säga mer än att det verkar som att en viss person går mot det upptagna hållet......snyft skulle faktist behöva en kram just nu.....



Imorgon är det fradag och tänk så veckan har gått fort. På lördag ska jag jobba och på söndag blir det kanske gym med Frida men i vilket fall som helst så skulle hon och jag försöka träffas i alla fall.
Om exakt en vecka ska jag och lilla A gå på en special rea i vällingby centrum på topshop. Det är för alla som premurerar på elle och eftersom lilla A gör det och hon fick ta med sig en person så fick jag den stora äran att henka.
Det ska bli så himmla kul jag ser verkligen fram emot det!



Nej nu ska jag ta och skriva klart en svenskauppsats om min relation till mina jeans. Puss på er ha det mys! <33


Du/ han....

Du,han,ja eller nej?

Vet han om att jag finns?
Kommer du ihåg mig?

Kan han mitt namn?
Kan aldrig, men vill bara glömma ditt....

Kan han laga mitt brutna hjärta?
Kan jag ge upp tanken på att vinna ditt?

Kan han och jag börja?
Utan att jag dig sörja?

Kan jag om honom sluta drömma?
Och kan jag dig bara glömma?

Det är svårt för mig.....

men svaren är nog...nej....</3





Skolsittande

Sitter här i skolan just nu. Skulle ha haft franska 1 men så vart inte läget idag. Jag har nu 1 timme och 40minuter kvar av min skoldag. Det har vart en megalat dag idag kan jag ju bara meddela. Det började med en matttelektion bestående av garv och ännu mer garv. Efter det följde en kvarts lång geografilektion eftersom jag skulle till docktorn och nu sitter jag här och bara klickar mig fram över nätet.

I natt drömde jag en dröm (på tal om absolut ingenting...), det var en dröm som jag skulle kunna offra mina skor för!!! Kan ni tänka er det! Jag, offra och skor i samma mening? Händer inte! 
Men just i detta läga skulle jag kunna göra det. Drömen är dock omöjlig att uppfylla eftersom den redan vart sann en gång.... -.- Varför är det alltid jag som ska söka efter det omöjliga?!  Jajja nu ska här klickas vidare över nätet puss på er! 
  STOOOOOOOOR PUSS!!!! <333

Tema Roslagen

Just nu sitter jag typ här och försöker intala mig själv att jag inte alls är ett dugg trött och att jag kan fortsätta jobba på våran 10 sidor långa uppsatts om Roslagen åtminstånde 1 timme till!
Men det går lixom inte längre. Ögonen sjunker sakta ihop och bokstäverna på skärmen blir till rena rama grekiskan!
Att temat sedan är så fruktansvärt tråkigt gör ju inte skaen bättre direkt..............zzzzzzzzzzz....zzz.z...OOH! Sorry tanken på att skriva en rad till om Roslagens skimmrande skärgård fick mig att somna.....-.-



Som tur är har jag Steffis blogg som piggade upp mig lite. Hahaha jag läste just det sjukaste inlägget där, jag satt och garvade i kanske ett år efter. asså den människan är så himmla härlig! Jag älskar digsteffi du är den bästa vän man kan önska sig! ^^ <3
Kolla gärna in inlägget på www.stefanissecret.blogg.se det e sjukt kul, men sen e min humor rätt trött oxå och jag och steffi garvar ju typ åt att som ger någon form av skugga. xD



Imorgon ska jag dra till gymmet efter skolan, skulle igentligen gjort det idag (sorry för dissen Johan ;) )men det vart inte så eftersom jag hade noll money! och jag måste köpa ett gymkort som kostar typ 1600 spän... -.-
Men jag och min mami gjorde en liten deal i sommras, om jag slutade ta ut min ångest på mitt ansikte så skulle hon pröjsa ett halvårskort på gym! :P Wooow, snacka om bra deal va?

Nej nu ska jag stänga dockument "Tema roslagen" och dra till "tema skönhetssömn" istället! Puss på er, natti natt.


14/9-09

Japp, dagen började faktist helt okej om man bortser från det svidande ansiktet och det mycket sega vaknandet som gjorde att man missade dagens godaste och viktigaste måltid, frukosten......
Jag drog på mig några gamla palltor, det vart en tröja från gina som jag fick av min bror i julklapp för 2 år sen (!), ett par läggings med lila benvärmare och en snittsig fläta som jag vart riktigt stolt över! ^^
(Tyvär har jag inga bilder på det dock =(...)

Jag hade bakat kladdkaka till Madde, Madde och Ippa somså snällt hade frågat mig förra veckan om dom kunde få varsin och bakglad som jag är så ställer jag mig självklart och bakar! ;)
Nu mera är jag då känd som bak-jenny i min klass och kommer tills på onsdag baka till hela klassen för att trösta min älskade lilla klass genom en hel dag av tema Roslagen!


När jag kom hem skulle det lagas mat och det vart en personlig favorit, ungspankaka! MUMMMMMSSSS!!!** :P
Det är lätt att laga och smakar alltid lika gott! ^^
Men jag har haft det väldigt jobbigt med mitt förbaskade face. Det svider, flagnar och ömmar och jag kommer nog inte kunna gå till skolan imorn om det ser ut så här. :( Lite synd faktist för jag gillar faktist att gå i skolan och jag hade tänkt att slå fridisen en pling och höra om vi skulle ta en gymrunda men det får väll vänta antar jag.

Nej nu ska här sovas! Puss på er alla underbara läsare! <33   

Helgen....

Japp än en gång så har jag vart sämst när det kommer till uppdateringen, sorry. <3

I fredags i alla fall så kom jag hem och käkade lite middag med päronen, Mc Donalds vart det och efter det kom kussarna, farmor, faster och nisse. Vi skulle koka kräftor och mysa ihop hela helgen. ^^
Jag var dock inte med på kräftkokningen jag tycker lite synd om dom när dom sänks ner levande i det kokande vattnet. :( Men sen är jag lite fånig också, hehe. (a)


På lördags morgonen vart det ingen sovmorgon inte, det var upp och hoppa redan klockan 8!!! Ojoj.....
Sen fick man göra sig i årdning och dra iväg med hela familjen i en hallsta buss. Ut i Roslagen skulle vi och första stoppet vart Väddö Gårdmejeri! Jag älskar verkligen det stället! det är så himmla gulligt och mysigt.
Vi fick en guidad tur på mejeriet av ägaren och sedan bjöds vi på hemlagad ostkaka och kaffe och köpte en massa hemmagjord ost så klart som skulle vara en del av vår kräftkallas på kvällen. ;P



Sedan var det lunch på Grisslehamns hotell med en massa god mat och tårta på det! Ojojooj, det blir mycket gym nästa vecka efter alla sötsaker jag tryckt i mig i helgen......(a)
Vi besökte även Singö Choklad och shoppad upp lite choklad såklart. Efter denna trevliga lilla vistelse drog vi vidare i vår lilla hallsta-buss till Rånäs Slott. Och GOOOOOD var det fint där eller? O.o Jag ville typ köpa stället och bo där själv! xD Hehehe..
Vi tog i alla fall en "afternon thé" där, med hembkata scones och en massa biscuitts! ;P SLLLUUURRRP!!**



Sen bar det av hem för ett par timmar av paltkoma och sedan vart det en massa hemkokta kräftor med osten vi köpte och en chokladbit till efterrätt. En riktigt mysig dag alltså. ^^
Just det!! Papi fyllde ju år igår så grattis till honom säger jag såhär i efterskott.

Nej nu ska här puggas geografi för den ska tydligen in imorgon..... -.- suck* bara till och sätta igång då....
Puss på er! <3 <3 <3

Anorexia-nervosa

Jag vill bara säga att detta är sjukt, fult och äckligt och jag vill aldrig tillbaka! Det är ett rent helvete! Don't go there, det är det ända råd jag har.
På måndag ska jag och väga mig efter ett helt sommarlov utan vågcheckande och jag är livrädd för vad vågen kommer visa, samtidigt ser jag hellre ut som jag gör nu än att väga 27 kg igen.
Kolla in bilderna och komihåg att detta är hur man slutar om man börjar prata med a.n.a (förkortning för anorexia).



Stockholms-dag

Hejsan svejsan på er allihopa!

Idag vart det Stockholm med klassen, resan gick till Natuhistoriska muséet och en geologisk dag.
Kan inte säga mer än att det började med stenar och slutade med stenar. -.- Nej men först var det frågor om bergarter och mineraler och sedan vulkanuppvisning och efter det en "underbar" geologisk guidtur i den Bergianska trädgården.......Jajja saker blir ju vad man gör dem till så jag är nöjd en då.

Känner mig dock fortfarande lite vilse i klassen...


Efetr den så oooootroligt spännande dagen på muséet var det dags för mig att träffa Steffi! ^^ <3
Jag mötte upp henne på Sergels torg och gjorde henne sälskap när hon åt sin något sena lunch.
Det var fullt med små matstånd längs hela Sergels torg det var ju bara att välja och vraka. Steffi valde grekiskt, så det vart någon forma av kyckling med ris, thatsiki och sallad.....Steffi var måttligt glad....

Men sedan efter detta drog in på det gamla hedliga Montis fiket! ^^ Sveriges bästa glass om ni frågar mig! ;p
Vi svullade i oss varsin bägare med 3 kulor och det tycker jag faktist att vi förkänade också.
Lite gått måste man ju få ha också eller hur? Sen skulle vi ju gå runt på stan och kolla in en massa tyger och grejor till steffis syproject så då behövde vi lite energi. (a)

Imorgon blir det kräftkok med farmor och kusinerna och sedan min härliga roslagen runt resa! =D
Skulle ha bakat kladdkaka åt madde och madde också men jag hinner någ inte förräns på söndag. Sorry tjejer.
Puss på er! <33


Montis in my heart!!! <33333

Deppdagen....

Jag vet inte vad det avrit med mig idag. Jag har bara kännt mig så jävla nere! :(
Allt känndes bara tugnt och oändligt jobbigt. Huvudet dunkade, magen smärtade och jag kunde inte konsetrera mig på någonting.
Var sitter problemet igentligen?

Det känns som om alla har fått en fixering vid att se allt smalare ut nu när skolan är igång igen. Jag som vet vilket helvete det är vill inte tillbaka. Men jag ska inte ljuga för tanken på att banta har slagit mig några gånger.....
Men till alla er som läser, snälla få inte panik nu bara för jag sa sådär, okej?
Jag må vara korkad ibland men helt pantad är jag inte. Jag vet vad konsekvenserna blir och jag tänker inte ta dom, det har jag verken tiden eller orken till.

Imorgon är det naturhistoriska museet som gäller och sedan ska man träffa Steffi! ^^ <3 längtar redan till den där andra delen, träffa Steffi alltså. Jag tror det blir en glass på montis. :P Hehe, så som sagt don't worry to much jag kommer nog få det svårt med bantandet. Haha, puss på er! <33


Skolfoto

Japp idag var det dagen med stort D! Skolfotot skulle tas så sminket åkte på som aldrig förr och klackarna såklart! ;)
Hela dagen gick jag och ororade mig och när timmen väl var kommen så stod jag som en staty och väntade på att fotot skulle tas. Allt för att undvika att smink och hår vart konstigt. Men jag tror att jag lyckades helt oki i alla fall på gruppbilden sen hur den andra vart det är en annan femma. ;)

Imorgon är det tema i skolan HEEEEELA F-ing jäkla dan! -.- Hur ska man stå ut? Jo jag får helt enkelt hitta någon stackars sate att bomba med sms! Moahahahaaaa! Lilla E Och lilla A känn er utpekade! ^^ <3

Tror att jag fick lite nya läsare idag föresten, så ni stackare som läser denna blogg behöver inte känna er mobbade, det finns faktist en och annan som läser något så tråkigt som detta.
Hoppas ni hittade hit i alla fall C, J, M och E. ;)

För alla er som är uppdaterade på mitt liv så säger jag tack för ert stöd, love you! Puss på er! <33

070909

Såhär är läget; Jenny har skolfoto imorgon och har inte den blekaste pissiga lilla aning om vad hon ska ha på sig.
Det är samma sak varenda år för i princip varenda tjej i hela Sverige. Ingen vet vad dom ska ha på sig, alla springer hit och dit i alla korridorer för att sminka sig en sista gång innan man ska ta den föraktade dödsbilden som sedan hela skolan kan kolla in och håna för resten av sina liv.
Suck, ja det är bara att bita ihop och köra hårt. Jag slänger på mig något från det gamla skrymslet som jag kallar gaderob.
(Detta var i frdags vill jag bara tillägga!) Frida du kan gärna skäka det där skäpet till mig!! ;P

Något mer serriöst nu då. Vad gör man när man känner att man har en crush på någon man inte ens känner och som inte ens vet om vad man heter?
Jag menar är jag patetisk eller är jag patetisk? Vem går runt och spanar in en kille varje dag och får fjärillar i magen så fort han passerar än i korridorerna för att sedan gå runt och inte våga lyssna till sina polares råd om att våga säga ett enda ord till människan, nämligen det mest simpla av alla ord; "hej"?
Men det är inte så lätt. Jag har inte haft så svårt att snacka med människor förr men just i detta läge så är det grymt svårt att få tummen ur sin berömda och ta det där lilla, lilla fjuttiga steget som kan räcka för att man ska få någon form av kontakt. Patetiskt? Jag vet......




Som om det inte vore nog med det så har den jävla a.n.a slagit till igen!! Och denna gång mot en helt underbart rar och go person som förtjänar så MYCKET,M MYCKET bättre än ett liv i det helvetet! Snälla a.n.a lämna oss mäniskor ifred!! Vad fan har denna oskylldiga lilla tös gjort dig igentligen?
RÖR HENNE INTE!!!!!!!!!!

NK nästa...

När jag skriver NK menar jag då tyvär (!) inte NK i stockholm utan naturkunskapen i skolan. Tråkigt men sant.
Jag står inte ut! En hel timme ska jag sitta och kolla in atomer och hur djurarter utvecklats genom tiderna!
TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!!!!! >.< Serriöst jag dör nästan hellre!! Save me please!!

Konstiga kännslor

Jag et attmin updatering harvart smämst i hela världen typ....men jag har inte vart hemma faktist. Jag har mer eller mindre bott hos Frida och igår var vi på fest i follkets hus. Det var väll helt okej men kanske inte värt 100 spänn.
Jag dansade lite men var nog för trött för att festa igentligen.
Omkring halv ett satte jag mig bara på en stol och glodde. Sen kom det en riktigt schysst grabb och satte sig breved mig. Han sa dock aldrig vad han hette men han kom från Huddinge eller Haninge tror jag. =)
Jag dansade lite och snackade med olika personer men inte mer än så.

Jag vet inte vad det är med mig faktist, men på senaste tiden har jag kännt mig allt mer värdelös och oduglig. Ångesten över vikten är inte lika stor men jag känner mig bara allmänte ensam. Kanske inte ensam, "ensam", men jag saknar närheten och kärleken från en pojkvän. Sammtidigt är jag inte så jätte inne på killar just nu för det verkar lixom inte finnas någon serriös där ute vet kan tillfredställa mina behov. (ooookej jenny du är inte bara lite kräsen! O.o) Men efter mina senaste förhållanden så står jag bara inte ut med att bli sårad en gång till.

Jag har spanat in en person som jag verkligen tycker verkar speciell men hur säger man hej till någon utan att verka allt för på?
Kan man ens gilla någon och ha en crush på denna utan att ens veta namnet på honom? Jag fick nämligen veta vad han hette först igår. :-S
Serriöst jag e fan patetisk!! -.- Mitt liv är som en jävla tonårsfilm, där jag spelar den där nördiga nya tjejen som får en crush på skolans snyggaste kille. Suck* säger jag bara, när ska jag lära mig?

Onsdag...

Onsdag förmiddag klockan 11:35, Jenny sitter ensam vid en dator och har mega tråkigt. Fasar inför info lay outen klockan 13:00.
Tre ord; JAG VILL INTE!
Det är så fruktansvärt mega super duper tråkigt och jag bara fasar inför tanken på en 2 timmar lång lektion i hur man öppnar och sparar ett dockoment på word. >.< Kill me slovly!!!

Distansdagen is gone, en riktig snyftis dröm hade jag i natt och jag kommer inte hinna göra mig klar ordentligt inför i kväll. Livet är bra hårt iblan alltså....

Jajja, de e bare till åå stå ut!! ;) Keep on going som jag brukar säga eller i denna sitvation; Keep on faighting!

Hurtbullen och CO.

Japp, då var man back on track igen då. Skolan är i full gång, läxorna rullar in och jag har äntligen kommit igång med lite aktiviteter!
Idag hade vi en helt okej dag i skolan. Det började med franska, där förhöret gick mycket bra men vi fick en ny glos läxa på 40 glosor (!!!) tills på torsdag! O.o BLÄÄÄ!!!
Efter franskan hängde jag lite med bror och lilla A i NV-korridoren, dom är så söta dom två. ^^Lunch på det och sedan iväg till svenskan.
Vi fick ett nytt schema som börjar gälla i morgon redan och lite besviken vart man ju när man fick veta att vi i ettan inte har någon distansdag under period 1. -.- Suck* men det är väll bara att stå ut då.
Vi har även startat ett tema i skolan, tema Roslagen!!! YYYYYYEEEEEeeee.....eee..ee..yyyyyy.......-.-
Tråkigare tema får man ju leta efter.
Efter skolan drog jag hem till Fridisen för att sedan dra till gymmet med henne. Vi körde ett riktig bra pass på 1 timme och 15 minuter! WoooW!!! Jag känner mig som en riktig hurtbulle alltså!! ;)
Imorgon får vi se vad skolan har att erbjuda, jag och Frida ska i alla fall dra på förhandsvisning av filmen Prinsessa klockan 18. Frågan är bara......Vad ska jag ha på mig?!! :O
Ajja det löser jag i morgon, puss och kram på er! <333

RSS 2.0