Dagen då jag dampa på en senplatta.... -.-

Japp idag vaknade man till ett mycket underbart litet medlande på sin lilla mobil. ^^ Jag vart så glad, det hjälpte mig att bli på bättre humör faktist.
Jag gick ner för att äta frulle, gratta mammsen på morsdag och sedan gick jag ut i trädgården för att rensa mellan stenplattorna vid lilla huset. Jag hade så fruktansvärt tråkigt att jag i princip gick i bitar!! >.< Ville bara att nått skulle hända men dött som i graven var det!
Jag dampade ur!! Det var en stenplatta som fick lida över att jag dampade ur. Jag skrapade på den med kniven jag hade för att rensa ogräs med och gick total bärshärka gång! o.O Hahaha det var skönt att få ur sig sin ilska faktist.

Jag hjälpte mamma med tvätten och lyssnade på musik samtidigt! Stog i solen och vek kläder och dansade till en gamal ABBA- låt. ^^ Sedan drog jag vidare ut över gräsmattan fortfarande dansades. =D Hahaha riktigt JÄ**A härligt var det att bara få dansa i solen och glöma alla löften och måsten som hängt över mig den senaste tiden.
 Sen på kvällen sjönk dock mitt glada humör. Imorgon vet jag nämligen hur dagen kommer se ut. Jag åker till BUP sen går jag och irrar runt på stan till jag bestämmer mig för att dra in till stockholm. I stockholm kommer jag gå runt och ha absolut noll att göra och sen kommer jag sitta där på tekniska högskoan och kolla som ett frågetecken. -.-
Liiiiite patetisk är man ju.......

En skugga av ett fornare jag....






Idag har jag gjort allt och ingenting. Var ju på fest igår så först vaknade jag upp hemma hos F och stannade där ett tag. Det fick mig på lite bättre humör i alla fall. Papi o CO undrar hela tiden hur jag mår. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan faktist.....För en månad sen hde jag sagt att jag aldrig mått bättre men NU!? Jag vet inte ens själv hur jag mår. Jag svarar bara bra om någon frågar efter som jag själv ställer samma fråga till mig själv varje dag.
Men hur jag än vrider och vänder på det hela så är det nått som inte stämmer. Det är nått som är fel, nått som håller på att gå åt helvete! Men vad, VAD?!!
Svaret på den frågan kanske kommer innom tid men just nu befinner jag mig i en skugga av mitt forna jag.

Jag vet att jag sa för ett tag sen att jag från och med nu skulle se allt på ett posetivt sätt men det går inte hela vägen.
Jag klagar inte på mitt liv eller nått men det är nått som är fel nått som saknas och som jag måste ta reda på och finna. Tills dess kommer jag nog tyvär stanna i det här hemlighetsfylda tysta tillstånd jag befinner mig i just nu. Vill bara att skolan ska ta slut men samtidigt inte.
KOmmer mina sommar löften hålla? Kommer andras löften till mig hållas? Och kommer allt gå bra i slutändan? Det är frågor jag bara kan låta tiden lösa åt mig. Just nu känns allt ialla fall så långt borta och så omöjligt och såååå ensamt.....

Bit ihop!!

Just nu så tvingar jag mig bara till och bita ihop och inte balla ur fullkomligt! Det har gått et tag nu och jag börjar bli fundersam. Vill inte stå här och vara förvirrad och inte veta vilken stig jag ska välja. Jag måste få ett svar!! Annars blir det bara en plåga och jag orkar verkligen inte med en sådan plåga som denna just nu....jag har redan plågats ett antal gånger nu under våren.
Nu är det bara en dag kvar till helg och jag vill inte må skit den här helgen också! Jag ska ha kul, oki? Även fast det känns jä**igt överskattat just nu...

Nått lite roligare nu då när jag fått ur mig lite av det onda. Bror tog med sig lilla A ut för att fira hennes födelsedag på något mycket romatiskt sätt! ^^ Man blir ju sotis det går inte att förneka, hehe. x)
Vet dock inte riiiktigt vad han hade för planer bara att det var nån fin middag på någon fin resturang i stockholm. ^^
Gaaah!! Vill också gå på romatisk middag!!! Bara så du vet lilla A bror min är nog den bästa pojkvän som finns så du är en lyckans ost ska du veta! ;-)

Imorgon är det matteprov för mig.....har inte pluggat. -.- Orkar inte ......plugga... -.-
Jag vet att mina betyg kommer sänkas än del nu men jag orkar bara inte tänka på det! jag vill leva mitt liv inte bekymmara mig över det! Meeeeen ska nog försöka plugga lite i alla fall om jag nu kan koncentera mig.... :'-(

My life in a box!

Känns nästan som att jag lever i en låda nu. En låda som många knackar på men som jag inte kan öppna.....
Konstig metafor eller? O.o Ja men det är faktist så det känns för jag har verken tiden eller orkem att socialicera mig just nu.
Ja jag vet vad ni tänker " Vad då inte tid?", men med skolan (som många inte tror att jag sköter), familjen, kännslorna och det kämpandet jag har med mig själv så blir det inte mycke tid över. Jag är ledsen om jag sårar er där ute men jag måste få ha min lilla paus just nu. Jag måste få ta det cool ett tag. Umgås med dom som hinner umgås med och vara med mig själv lite gran. Även fast jag känner mig ensam så fylls inte tomrumet upp även om jag umgås...
Förlåt till alla er som jag sårar under denna period men det finns bara en sak som jag önskar mig mer än allt annat på jorden just nu....tyvär kan jag inte säga vad, det är nått som berör mig och mitt mest privata liv.

skrev den här dikten btw.....hade lite tråkigt....


Klippa av velan 

Jag står på en gräns
Gränsen är en klippa,
en sten i ett hav

På ena sidan hav
på andra storm

Ge mig en knuff
och jag faller

Åt det lugna
trygga
eller
åt det
stormiga
dödliga


Men lämna mig
dock inte
Ty att stå här
är mer ensamt
än ett dödligt hav av sorg....



Hallå, hallå!!

Nu sitter jag här i skolan och döööör snart av trötthet!! Inte mycket att göra eftersom alla böckerna är hemma och resten av skolan är på klassresa. Men jajja vi har byggt lite hus till våra brobyggen som kommer stälas ut på kulturveckan. >.<
Café-ägaren ringde just mig och ville att jag skulle jobba på lördag men eftersom jag inte får förrän skolan är slut så måste jag hoppa det erbjudandet....

Ikväll ska man på bio med gänget som är kvar efter att alla våra klasskamrater rest till dalarna. Vi ska se en film som heter knowing....ingen aning om vad den handlar om men den verkar helt oki när man kollar in trailern så det blir säkert jättebra. Dessutom så ska ju en viss person med så då blir det ännubättre! (a)

jajja de var min rapot om läget här på rådmansö! Have a nice day!! <3

Trött idag...

Idag har jag varit så himmla trött....men jag vart tvungen att kravla mig ur sängen kl 10.30 för jag, mammsen o grabbarna skulle in o shoppa!!! YEEEY!! Trode inte jag skulle vara på shoppinghumör idag alls men det visade sig vara tvärt om!
Jag drog åt mig saker lite här o var och fick ihop en del grejer. Ska se om jag kan fixa lite bilder sen! Tihi.

Ja eftersom jag inte har uppdaterat denna lilla blogg på sistonde så kanske jag ska berätta läget lite.....
Jag har bestämt mig för att inte jobba mer på cafet på grund av skola, vänner och lite små attacker jag har fått....
Dess utom har jag haft riktigt ont i magen och troligen så har det vart magkatarr eller nått för jag är så stressad. Igentligen vill jag bara en sak och det är att få vara ifred med någon jag gillar och bara krypa ihop till en lten boll i famnen medans jag slänger mobilen åt hel**te! Nej jag är ledsen, men jag har inte tid att umgårs med er alla just nu hur mycket jag än vill!
Oj ursäkta damprycket hehe var inte meningen.....Men så ligger det till i alla fall. Ni får ha de fin(us) fin(tis) resten av kvällen! Puss på er! ^^ <3

Zombie idag då O.o


Detta vart då dagens outfit...fast bytte faktist innan jag åkte in till norrtälje kom jag på ajja kul och redigera bilden lite i alla fall! ;-)



Ja idag har jag bara känt mig som en zombie. Jag har gått på mina ben, jag har andats med lungorna, jag har pratat med folk och jag har gjort det jag ska men det var bara min kropp som gjorde allt. Jag var inte i medvetande.
Jag vaknade efter att inatt gråtit mig själv till sömns. Varför jag grät nig själv till sömns? Tjaaaaa.....d skulle ni bra allt vilja veta va? ;-)
Sjukgymnasten var det idag, så jag slapp ialla fall skolan, vilket nog var tur med tanke på att en viss person har gjort mig så jä**a förbannad att jag går i bitar. Att du ens har mage att lägga dig i mitt liv din...din...dooooh jag vet inte vad du e!!

I alla fall jag gick i socitetsparken och satte mig under ett av de blommande träden ett tag och bara satt och stirrade rakt ut. Hade bara bilder i huvudet och kunde inte se den vackra utsikten på grund av alla dessa bilder.....
Sprang sedan runt och försökte hitta nått ställe att äta på. Det vart cafét jag jobbar på tillslut, dom har ju ändå bäst mat och dryck i hela norrtälje! Hehehe! ;-)

På bussen hem kom en tår ner för min kind och när jag väl var hemma och klev in i duschen bröt jag ihop. Jag var så förbannad och ledsen att det gick bara inte längre! Rädd var jag också. Rädd att förlora någon jag tycker så fruktansvärt mycket om!
Som tur var så fanns <3 där för mig och tröstade mig jag e så glad över att han finns! :'D

Nu sitter man här och fundrerar på vad man ska hitta på till middag.....jag är inte ens hungrig. >.< Men jag måste väll få i mig nått i alla fall. :-P Hahaha nått gött har vi nog hemma! ^^
Imorn jobbar jag på café landkrabban, kom gärna o ta en fika! Blir glad för varje ansikte jag käner igen. :-D
Puss på er!!

I'm safe upp here!

Jag har hittat ett sätt att glömma....
Ett sätt att minnas...

Ett sätt att plågas till smärtans gränser...
Ett sätt att njuta till paradisets port...

Jag har gått längs vägen av sorg...
Jag har vikit av på stigen mot lycka...

Jag har gråtit om nätter.....
Jag har skrattat om dagar....

Mitt hjärta har slgits i bitar...
Mitt hjärta har helats.....

Jag har varit i helvetet.....
Jag klättrade mot himmlen....

Jag sjönk i sanden....
Jag flöt i havet...

Jag älskade inte...
Jag älskade mer....

Jag har levt på marken dragen av tyngdkrftens starka tryck...
Jag flyger nu i himmlens frihet....

E jag trygg här uppe...
E jag trygg där nere....


Från ångest till lycka till ångest...

Idag har det gått hyfsat snabbt att ta sig igenóm den där fördömda skolan som de inte är så långt kvar på nu! :D
Vi började med dans, fast jag var inte med som vanligt, kunde dock inte koncentrera mig så där jätte bra....hade typ panikångest över nånting men vet inte vaf riktigt.
Jag mådde illa som bara den hjärtat bara rusade och jag kände att andningen vart jobbigare. Men det har ju varit så den senaste veckan nu.
Dagen gick vidare med lite härlig matte (fattade noll) och sedan den underbara NO:n.... -.- Jobbade med droger och jag har drogen XTC en vanlig drog tydligen på fester och sånt. =/

Har känt mig rätt ful idag faktist....jag vet att alla hatar när jag klagar på mig själv men nu är det bara så att jag känner mig tjock igen och jag mår mycket dåligt över det eftersom nu när sommaren kommer och allt så vill man ju kunna ha på sig lite tunnare kläder också. Känner bara att mage och höfter ploppar ut...jag har nog kvar en del av mitt anorexiseende på mig själv. Tänker dock inte låta det gå ut över maten, hur mycket det än lockar....

Just det! En kul grej är i alla fall att jag och lilla A ska baka tårta till hennes föedelsedag!! ^^ Jag som älskar och baka och allt. Hon och lilla E har faktist varit riktigt snälla o gulliga mot mig och jag är glad att dom vill umgås med mig. <3
Tårtan vi ska baka är igentligen en studenttårta....men jaja vi gör om den och gör en ros på toppen i stället för en studentmössa! ;-) Eller vad säger ni?
Puss på er! <3

Det här är då tårtan som jag och lilla A ska baka. ^^ Fin va? <3 Här är då tårtan ^^ (but we will have a rose on top!)

Tvungen att gråta! >.<

Just nu sitter jag här framför datorn och mår förjävligt rent ut sagt. Som jag skrev i mitt senaste inlägg har jag mått lite dåligt idag men det är väll kanske inte hela sanningen då......
Jag har mått åt ******* (fult ord) jag orkade bara inte längre nu så jag kände att efter en dag som denna så förtjänar jag att gråta en smula. Varför jag gråter vill jag inte säga men jag mår riktigt illa över en sak och känner mig nästan lite övergiven. Jag ville bara få ur mig den äckligt kvävande kännslan av allt och bara slippa känna så här. ÅNGEST!! På HÖÖÖÖG nivå! >.<
Men jag får väll ta mig i skinnet och rycka upp mig, kan väll inte sitta här o grina heller.....fast just nu är det de enda jag kan göra.....
Ska det verkligen vara så här?

Another pice of my life...

Idag var det vägning för mig på BUP...igen....Men jag tror vi kommer dra ner på kontrollerna lite nu eftersom min vikt har börjat stabilicerats nu. Jag har de senaste veckorna vägt mellan 49 och 49,5....man vet ju inte vad man tycker om det riktigt men det är väll bara att leva med det. Dess utom väger man lite har man oftast inga bobies >.< o det vill man ju inte vara utan när man e tjej eller?

Åkte i alla fall in till Stockholm idag och tråkade. Ja jag hade ju inte en krona på kontot så jag satte mig och pluggade istället i nått mysigt litet hörn på ett café i Galerian. Hade i alla fall GRRRRYYYYYYMT tråkigt och kände mig lite deppig faktist. =/ hmmmm ja.... Allt verkar vara lite fuzzy i mitt liv just nu med skola, familj och vänner....Men som jag tidigare sagt så life's a biatch and you got to live with that biatch. ;p

När jag åkte hem fick jag i alla fall sms som fick mig att lysa upp som vanligt när det kommer från den avsändaren som dom smsen kom från. ^^
På bussen hem träffade jag även Mr. Z! Det var trevligt att få prata ur sig lite med honom han e ju ändå en av de bästa vänner man kan tänka sig och nog än av dem som inte varit med om min sjukdom men ändå förstår mig så pass väl att han vet vad hann ska säga för att trösta mig. Haha tack Mr. Z. ^^
Nu sitter jag bara här och tråkar som vanligt och lyssnar på musik och grabbarnas skrik när dom spelar sitt fördömda CS! Hahahaha ja life's a biatch som sagt! Puss på er! <3


Romantik i mitt sinne!! <3

Jag hittade en dikt på internett som var så fin att jag började nästan grina! Den beskriver verkligen sanna kännslor i en människas kropp när kärleken till en annan människa e så stark att man tänker på den hela tiden och gör vad som helst för att få vara nära! Läs och njut! ^^ <3

Att få...

Att få krama din hand,
Känna din bara hud mot min
Och försiktigt smeka dina fingrar,
En efter en

Att få nudda din kind,
Känna den korta skäggstubben,
Kittla mot min hud
Och se den vackra smilgropen riktigt nära

Att få känna dina andetag,
Smeka mina öron som en ljuvlig fläkt
Och höra dig viska ett litet ord tillägnat bara mig.

Att få drunkna i dina underbara ögon,
Som är så ljust blå,
Och sakta försvinna bort
I denna ändlösa ocean

Att få dra fingrarna genom ditt hår,
Också det vackert ljust,
Känna varje hårstrå
Och känna hur du njuter

Att få närma sig dina läppar,
Sakta men säkert låta dom bli större och större,
Ju närmare dom kommer
Och sedan äntligen möta mina
I en passionerad kyss

Att få prata med dig,
Bara du och jag,
Utan att världen existerar.

Ny blogg, nya tider...

Ja för alla er som inte kunde få nog av min förra blogg (vilka det nu än var...) så har jag tänkt att fortsätta på denna nya fina blogg. Jag kommer fortsätta skriva om mitt liv och min vardag men inte lika mycket namn kommer att nämnas bland annat.
 
Iag btw, så träffade jag äntligen F!! Det var riktigt kul att få träffa henne igen med tanke på att det var ett bra tag sen och eftersom hon är den person som känt mig längst här ute på landet där jag bor.
Hahaha fick åka moppe i ridhjälm till gräddö när vi köpte glass. Hahaha man såg ju inte klok ut! XD Vi snackade även om att hur pinsamt det skulle vara om vi träffade några vi känner där och precis när vi ska åka så kommer ju självklart två grabbar vi känner hahaha F springer in i bilen och där står jag med moppehjälmen och moppen och ser ut som ett hej kom o hjälp mig. Hahaha men det gjorde inte så mycket jag käms inte så mycket över mitt utseende som förut då jag inte ens kunde titta ut utanför dörren utan smink på mig. 
Känndes i alla fall kul att få träffa F eftersom hon betyder väldigt mycket för mig. 

Vill bara passa på att säga att jag vet att jag stavar som en kratta men om ni inte kan läsa så får ni väll gissa er fram. Jag jobbar på stavningen men finner inget nöje i den om jag säger så. 
Nu ska jag fixa till bloggen och göra den fin och hemtrevlig. Puss på er! <3 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0