Bilder jag e nöjd med från detta år...

Här kommer lite bilder på mig som jag har blivit nöjd me i år. Bilder som jag kan titta på och tänka att jag faktiskt ser okej ut i alla fall. :)
( Den sista bjuder jag bara på för det e nyår, sorry emma...) ;)

 

 

 

 

 

 


Nyårsafton...

Jag trode inte att jag skulle må såhär pissigt på nyår någongång igen. Men guess what! I DO!!!! >.<
Det är ett problem jag har som jag inte vill veta av. Jag vill bara ta bort, fixa till och ändra NU!!!!
Varför ska jag behöva må såhär på nyårsafton och ingen annan i min omgivning? Jag hade till och med tänkt att göra ett videoinlägg nu till nyår men icke sa nicke det händer inte! Jag visar mig helst inte i onödan.

Gått nytt år på er i alla fall. Kram kram <33

Holla, holla!

Ja nu e det såhär...Jenny har inte haft tid eller ork att uppdatera sin blogg på väldigt, väldigt länge (upphöjt till 100 länge) så därför har verken julklappar eller händelser lagts upp på bloggen.
Jag ska förska att bätra mig men det är svårt när man inte har lust med någonting. Min så kalladebäste vän har övergivit mig, min käre *** e förbannad 24/7 och ensam utan pojkvän står man i smeten. Jag vet inte varför pojkvänsbiten stör mig så förjäkligt men kanske det är det att man saknar någon som vill hålla om mig och som kan tänka sig att gilla mig för den jag är. Finns det någon sån person?

Jajja för att prata om roligare saker jag är med Frida just nu och det får mig faktiskt att bli på något bättre humör. =) Vi har vart på stan och shoppat och käkat kina. I kväll blir det filmkväll med en skräckis (The children) och massa godis! ;p Slurp säger jag bara. Frida är en sann vän som verkligen stöttat mig genom ALLT! Jag vet bara 2 gånger då vi bråkat och båda gångerna har vart smågnabb. ^^ Vill aldrig miste henne!
Kram på er! <33 :-*







Tror du på spöken?

Det är lite halvläskigt just nu. Saker och ting försvinner här och vart. Jag vet inte om det är orre som snor eller om det spökar. :S Godis, chips och blockchoklad saknas i huset! :O
Men vem vill äta blockchklad lixom? O.o Det är alldeles för äckligt till och med för orre borre. -.-'
Kan det vara en tomte eller ett spöke? Jag ska ta reda på det..... >_>

http://poopuu.blogg.se/images/2009/tomte_59116557.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/Sp%C3%B6ke,_av_alers.png


Jullov...MYCKET efterlängtat!





Nu är det sista kvällen innan jullovet börjar. Imorgon har jag bara en lektion sedan e jag friiiiiii!!!!! Ska bli så himmla härligt att få sova ut och vila upp sig. Jag ska storstäda mitt rum, göra julgodis, laga julmat och vara med polarna.

Imorgan ska jag även leka lite tomte! ;-) Eller igentligen har jag bara en "riktig" julklapp at dela ut och den går till....trumvirvell*.....FRIDA!!!!! Tihi ^^ God Jul på dig sötnos. Sen ska jag i och försig till Camilla på en fika och till tjejerna har jag bakat riktigt smarriga grejor som min bror och hans homie Per stod och drägglade över. :p
(Kladdkaka och Mockarutor)

På julafton tänkte jag försöka göra ett videoinlägg oxå. Vi får se om det lyckas denna gång.... -.-'
Det vart ingen mistelkyss med en lojalpojkvän detta år heller...undrar om det någonsin kommer ett år då jag sitter här på julafton med en trogen kille vid min sida...
Men att hitta någon som är mogen nog för ett sådant förhållande är svårt, det är inte många killar som står pall för mig. =/

Jajja nu blir det sängen! Puss och kram på er. :-* <33



Speak out if you do...

Har du någonsin kännt dig så ensam att till och med livet som eremit i sahara- öknen känns mer sälskapligt?
Om du har det, så välkommen till min värld. Jag har nog aldrig kännt mig så ensam som jag gör just nu. jag hatar att klaga och göra "emo"-inlägg på bloggen men hur annars ska jag få utrymme för alla kännslor som rymmer sig här inne i min kropp?
Jag vill bara göra något, något som ändrar detta patetiska sätt att leva, något som får mig att känna mig värdefull igen.



Jag kom på varför jag har så svårt att släppa det som var för så längesen.
Det är inte dig jag saknar det är det som var innan.
Du var bara ett sätt att komma nära något som jag visste aldrig skulle komma att bli.
Jag är ledsen att jag satte dina kännslor på spel men jag var för blind för att se
varför jag gjorde det.
Vist kännslorna fanns där men jag vet inte om alla var för dig eller för det som var innan dig.

Det penndlar...ena sekunden du, andra sekunden det som var innan....förlåt mig, förlåt dig, och förlåt det som fanns där innan.



Jag lärde mig nog aldrig riktig hur jag ska hantera den tomhet som uppstår och jag lärde mig nog aldrig hur jag ska fylla den igen på rätt sätt. Folk kan säga att jag bara ska radera allt och börja om igen men det går inte. När jag fäster mig vid någon/någonting så kan jag inte bara släppa det....jag är fast!
Vist jag kan skrika släpp mig, jag kan låtsas som om allt är okej och jag kan skratt mitt så skinande skratt men hur jag än försöker så kan jag inte soppa det under mattan för det kommer att komma över mig igen och växa sig större än sist.
Och för varje gång jag soppar det under den där mattan av lögner och sorg så kommer det tillslut synas en hög där under. Jag kan inte lura mig själv hur länge som helst, det går inte högen under mattan kommer att förvandlas till ett gigantiskt monster, byggt av mitt förakt till mig själv och min omvärld, sluka mig helt för att sedan fräta mig i magsyran av ensamhet.

Nä fy tusan vilket trakiskt inlägg jag har gjort! FY PÅ MIG! Men, men... vad ska mna göra när det stämmer?


 


Sorry, I lost myself...



Ja jag har inte uppdaterat som ni märkt. Anledningen? Tjaaa....Jenny mår piss åt ****, that's whay.
Skolan går åt hecklefjäll, utseendet blir bara en större och större faktor till deprition och pärornen är besvikna. Jag vet inte vad jag ska ta mig till men nått måste göras. Allt verkade bli bättre ett tag men jag vill bara inte.

idag gick jag in på toaletten och bara satt, satt där och stirrade in i väggen tills jag till slut bara brast ut i gråt. Vad ska man göra när allt bara går åt fel håll och tankarna far iväg till självsvält och oduglighet? Jag vill bara inte längre varje dag e ett nytt h-vete och varje dag slutar med att jag ligger i sängen utan att somna.
Om du som läser denna blogg har någonting, någonting överhuvudtaget att säga om mig snällt eller elkt SNÄLLA säg det! Jag behöver veta vad jag ska göra och ett råd skulle sitta fin fint, för päronens råd är att jag ska bita ihop, vilket tydligen inte funkar.

http://static1.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/Shakugan-No-Shana/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Shakugan-No-Shana_helix-designs(1.6)__THISRES__56648.jpg


Vill seee!!!

Jag måste verkligen se den här filmen! sen verkar så grymt bra och eftekterna är helt enkelt grymma!!! ;)
Hoppas någon stackare vill se den me mig! (a)


Förra året....

Jag satt just och kollade igenom lite bilder och filmklipp från förra året. Jag hittade då detta som är filmat kring just denna tidpunk 2008! ^^ Det är jag annabanana, sofi och sara som käkar frulle på cafe pelikanen i Norrtälje. Tråkigt men ändå kul och se hur mycket man förändarts sen dess. :p
Ursäkta flummet och namnet på min blogg stämmer ju inte eftersom det var min gamla. xD haha garva om ni vill!


87 days!!!

Nu är det (när jag denna sekund kollar på klockan) bara 87 dagar, 4 timmar, 27 minuter och25 sekunder, kavar tills jag e 18 år!!!!!!!!!!!!!!
Jag har nu längtat så in i h-vete! Det e inte sant vad jag ska fira. Mina päron kan inte bestämma och jag får ta mer eget ansvar, det finns inget eller ingen som kan tvinga mig till att bo hemma om jag inte vill! Haha, I'm free baby och du kan inte stoppa mig! Jag ska leva mitt liv till fullo! jag ska vara med kompisar och sätta mig själv först!

Detta betyder dock inte att jag inte älskar min familj, dom är allt och min respekt för dem kvarstår men dom kommer inte kunna hålla mig och mina kännslor tillbaka längre!

Min 18-års dag skall firas på bästa sätt UTAN HINDER ELLER REGLER!!! ;)

http://www.zastavki.com/pictures/1600x1200/2009/Anime_Birthday_013311_.jpg



Bedtime my love!

Nu ska jag sova, imorgon e det en ny dag med nya tag och jag har såååå mycket som måste fixas! :-S
Lästa på Fokis blogg att hon ska dra till Thailand, skulle jag inte heller ha nått emot om jag säger så. -.-'
Men vissa får väll jobba hårt i skolan fram till julafton och även där efter.

Nej nu ska sängen få lite sälskap, natti natti på er! ^^ <3

Kolla in dessa sängar coola va? O.o

Zoom Room


cinema bed
cinema bed 2

Ceiling Bed


Feel Seating System

Feel Sofa

Furniture Sofa BedSofa Bed

Bunk Sofa Bed

private cloud bed

Skulle inte ha nått emot så balla sängar!!!

Öronmuffar!

Jag har, ända sedan jag var liten, velat äga ett par öronmuffar. Det var en sådan där sak man såg att alla prinssesor hade på sig i disneyfilmer och som alla modeller och kändisar såg så söta ut i.
Nu har jag hittat de optimala öronmuffarna som man kan koppla in I-poden i! =D
Helt perfekt! Slippa en massa öronpluppar som hoppar ut så fort man rör sig en gnutta förmycket åt höger! xD

Dom ligger på 3:e plats på en lista över mest populära julklappar i Japan just nu! Dom ligger nog näst högst upp på min lista (högst upp ligger än hund men det kan man ju fetglömma) tihi! ^^

Kolla in dessa!


Helgen....

Ja än en gång har man då slarvat med uppdateringen...Jag ber om ursäkt till alla de få läsare jag har, höm...host*de läsare jag har.

Igår var det den efterlängtade festen på folketshus i Norrtälje. Den som både jag och Steffi gått och suktat efter hur länge som helst. Det var riktigt kul, kanske bland det roligaste jag varit på.
Vi sov ju hos Jennifer, tihi, som btw är huuuuur gullig som helst och låter 2 random kompisar slagga hos henne. Men i alla fall så vi hade väll lite förfest hos henne, sedan drog vi till flygis och sen bar det av mot dansgolvet och resten av männskovarelserna. Vi dansade, skarattade och spårade och jag tror att dom som hade hand om gaderoben var riktigt trötta på oss efter att vi för 3:e gågnen gick och hämtade ut våran väska. xD

Efter ett tag kom Johan och Mattias oxå så dom joinade våran dansgolvgrupp sen deckade man i sängen hemma hos Jennifer redan klockan 2 typ! (a) hehe sen vart det donken-frulle när man vaknade.
Nu sitter jag här en lördagskväll...ENSAM...med msn som i övrigt e totalt värdelöst. Steffi drog för ett par timmar sen och jag känner mig så himmla sterssad att jag inte vet vad. jag har hur mycket som helst att fixa fram till jul plus att jag måste prata med en nära vän om en sak som hon förtjänar att veta. Känner mig så grymt taskig att jag gjort och behandlat henne på detta sett...det finns dock en anledning som kanske i ere och ehnnes öron kommer låta töntig men som är mer sann än nått annat.

Här kommer några bilder från i går. Om ni undrar över kondomerna på golvet så var det nämligen kondomregn på festen eftersom den var mot AIDS, alltså överskottet från biljettpengarna gick till AIDS-forskning.
Röda bandet med andra ord...


Onsdag den 2/12-09

Inatt hade jag en dröm. Det var en sådan där dröm som man inte vill vakna ur. En sådan dröm som jag sällan har men som när den kommer lyser upp mina anars så hemska tankar under den mörka natten.
Ni vill säkert veta vad den handlar om eller så vill ni inte det. I vilket fall så kan jag inte berätta hela för drömmar som avslöjas slår aldrig in. ;)
Jag var i alla fall i Stockholm ensam och helt plötsligt blir jag förföljd av någon så jag springer ner i T-centralen och hittar lite folk. Då ser jag plötsligt min bror med sin flickvän gåendes tillsammans med två gamla "vänner" till mig. Dom ser mig och sedan drar allt igång ett drama i Bridget Jones anda...hahaha jag hade riktigt kul i drömmen faktist men när man sedan vaknade av den där förbenade mobilsignalen så var det som om allt bara skönk till botten igen och jag var fast i min äckligt vardagliga vardag. -.-' Suck*, mitt liv lär inte bli roligare än såhär.


http://i170.photobucket.com/albums/u256/starXzore9/night%20anime/night.jpg



Var på NK idag och kollade in julisar. Hittade inget men eftersom jag redan handlat en massa där så får det vara. I alla fall, när jag skulle gå på toa i byggnadens nedre plan så stälde jag mig framför spegeln för att fixa sminket.
Då kommer en liten unge på kanske 2-3 år med sin mamma.

Ungen: Glo, glo, glo, glo*** O.O (på mig då dåh). "Mamma, den där flickan är prickig! Taha!" :'D
Mamman: Blir röd i ansiktet, tittar på mig som om hon vill säga: "ursäkta min dotter"... "Ja Tove Precis som du och jag, precis som du och jag..."

Ungen syftade då såklart på mitt face som är totalt jä*la sabbat! >.< Jag ser faktiskt lite ut som en salami i fejan. Det värsta är att det vägrar ge sig också! Jag, tvättar och smörjer och låter det vila, går till och med utan smink till skolan! :O Alla slänger sig ju typ åt sidan när de ser mig komma gåendes. -.-'



http://ucjas.pbworks.com/f/yukino%20gah.jpg


Nu vill jag dock avsluta med en jullåt som är min personliga favorit. "Fariytale of New York"


RSS 2.0