Gammal bild....

Hittade just en gammal bild på mig i min gamla mobil.....
Den är ungefär 2 år gammal och på bilden synd mitt sjuka jag. Den togs när jag åkte in på Capio-Anorexicenter. Jag vägde då 27 kilo.....vet inte om jag vill lägga upp bilden dock. Jag är rädd för att folk skulle bli äcklade av mig om dom såg den. Jag ser ganska skinny ut på den bilden om man säger så.

Jag saknar det ibland men vill aldrig mer tillbaka, det var ett helvete att leva med ana-mia (anorexi-bulimi). Tankarna kommer och går men mitt kämpande består!
Jag tänker inte ge upp nu. Vill dock få en lite snyggare och mer värformad figur, därför ska jag köpa gymkort så jag kan bygga lite muskler och få lite starkare kropp och psyke.

Jag är så trött på anorexi och strävan efter den perfekta kroppen. Ändå är det som en drog för nästan varenda människa. Vart du än går, vart än på jorden du befinner dig så finns det alltid en strävan efter något vi inte kan få. I mitt fall en kropp som tjejerna i Calvin Kline reklamen..... -.- It´s a fu''ed-up dream, I know, Men det är nått som jag bara inte kan släppa på samma sätt som vissa inte kan släppa sin dröm om en perfekt familj eller bil eller att bli känd eller styra ett land.
det är sjuk vad vi människor kan vara riktigt sorgliga ibland!
Jag säger som August Strindberg; "Det är synd om människan..."

Så som flickans spegelbild visar så ser jag mig själv och jag har nu mera lärt mig att leva med det. Du har bara ett liv så varför låte en f-ing spegel förstöra det?!!!

Uppdaterar efter låååååång tid...

Ja jag vet att jag typ vart världssämst på att uppdatera min lilla blogg. Men o andra sidan är det ju kanske inte så många som följer den, hehe....

Nu har jag vart en vecka nere i skåne och slappat och shoppat, till riktigt niceiga priser på olika outlets. 
Märken så som Tiger of Sweden, WEZC, och Reströds, samt ett par högklackade svarta mocka stövlar!! =D Är man lycklige eller är man lycklig? ;)  Njaaa, kanske inte fullt ut...saknar min lilla Steffi och vill att hon kommer hem NUUUU!!!!

Igår var jag så himmla uttråkad att jag bestämde mig för att baka lite, då vart det blåbärsmuffins och efter detta en lång och härlig cykeltur samt blåbärplockning i skogen. Jag satt där på en sten i skogen och drack en kopp te när jag kom och tänka på allt jag vart med om de två senaste åren.
jag har träffat en ny bästa vän, som jag var nära på att förlora, jag har tgit upp kontakten med den bästa vännen här i norrtälje (F), jag har haft tre pojkvänner som alla har stått ut med mig i max en månad och jag har återhämtat mig från 4 år av helvetessjukdom. Nu väntar jag bara på att livet ska ge mig nya utmaningar och skänka mig ny glädje och straffa mig med ny sorg.

Jag bär i alla fall på något mycket tungt just nu som jag har kvar att lösa innan jag är helt fri från alla mina problem som jag ar mig. Men jag ska nog lösa det på nått sätt.....

Några som jag vill tacka i alla fall är; CAPIO, Steffi, Filippa, Frida, Micke, bror o andre bror, mams och paps, Philippa, Amanda, Erica, släkten, Hayo Miayazki, Beyoncé, Pink, Simpel plan, Anton, Johan, Christian och Pontus.

Ni vet kanske inte vilka alla är men detta är några av dem jag vill tacka just nu. jag kommer säkert på fler sen så...ajja.
 
Nu får ni ha det gött för det ska jag. Kraaaam på er allihopa! <3

Dags för ny uppdatering!

Sitter här i förorten klockan 09:08 på en sommarlovsmorgon med en sådan huvudverk och sådant dåligt självförtroende att jag spricker!
Efter en nyttig frulle bestående av havregrynsgröt medhonung och päron utan mjölk och en kopp grönt te känner man sig i alla fall lite bättre till mods. Jag längtar till i höst när jag äntligen ska få köpa mitt gymkort. det ska bli så sjukt skönt och kul att få avriagera sig lite.
Jag har även funderat på att införskaffa en ådan där boxningssäck som jag kan slåpånär jag har ångest. Hahaha, jag och min våldsvrede. :P men det skulle faktist vara riktigt nice att bara kunna dra upp på rummet och slåpå den där säcken i någon timme eller två. är jag var liten ville jag ju till och med börja påkickboxnig.

Jajja det var mycket jag ville som liten.....nu är det sista dagen förmig som barnvakt och lönen kommer in påmitt lilla konto,hehe riktigt nice asså! ska bli skönt att få komma heoch vila upp sig lite inan mn ska jobba i veckan som kommer.Cafet nästa, men jämfört med min vilde till kusin blir det en lätt match! ;)

Jajja ni får ha det fint ni somläser min tråkiga illa emo-blogg! hahahaha jajja puss på er ha det gött! <3

Är tröööööötter!!!

Få se vad är klockan nu? JO!!! Jag vet!!! Klockan är 08:46 en sommarlovsdag i juli!! >.< Asså jag har nog aldrig vart vaken så här tidigt med flit på ett sommarlov!!! det är sjukt vad trött jag är och bättre blir det inte. Ska väll dra till Välingby tror jag för att besöka et apotek. Har sådana förbannade sår i ansiktet som jag verkligen måste bli av med.
Jag tror nästan jag har utvecklat nån form av fobi för mitt eget ansikte. Jag mår piss så fort jag kollar på det och så fort jag ser en finne eller ett sår får jag totaldamp och måste bli av med den/det NUUUUUU!!!!!!
Jajja vi får se hur det löser sig ed den saken.....

Sitter just nu i alla fall och kollar in Trasan och Banane på barn-kanalen.....inte det roligaste pogramet kanske, men min kusin gillar det och bara han sitter ner och tar det lugnt så har jag chansen att vila lite jag med.

morgon blir det skansen tillsammans med morfar och sen är det bara en dag kvar tills man ska åka på kryssning! Yeeeey!! Längtar verkligen efter att få sova ut och knna hur båten sakta tar sig fram över sjön. Synd bara att man inte har en pojkvän att dela sin lilla upplevelse med. :( Jajja det kommer väll det med, hehe, tänker inte stressa på den fronten direkt.Jag är en så fin singel så.....NAAAT!! Haha men jag klarar mig med mina vänner.

Nu ska jag väll klä på lill-grabben och dra ut en sväng så han får springa v sig till lunch dags så han kan sova ett antal timmar sen. -.- Jajja pösse på er som fjortisarna säger! <3 ^^

Kul men hård halvdag...

Jag tror att jag satt uppe lite väl länge igår faktist.....jag vaknade visserligen redan vid 5 men somnade om och vaknade sedan vid 7. Sen dess har jag vart vaken och sedan klockan 8 har jag och lill kussen kört hårt! Vi har busat kollat in "Telitubies", gått till ICA och vart en timme i parken.
Nu sover den lilla sötnosen och när han vaknar är det bara att köra hårt fram till klockan 20.00 ikväll sen tror jag att jag själv komer somna rätt omgående faktist. Ska nog försöka sova lite redan nu faktist....jag är lite småtrött somsagt och jag ska spändera en hel eftermidag i paken med lillen också så jag lär ju behöva en liten lur för att orka.
 
Jajja inte så mycket spänande at berätta just nu men det är kanske inte så många som läser denna tråkiga lilla blogg i alla fall, hahaha, okej jag vet att några av er gör det men hur kul är det och läsa om när jag sitter barnvakt lixom? XD

Hahhaha ha en trevlig eftermiddag får vi se om jag skriver nått mer ikväll. ;) kraaaam! <3

Tllbaka till förorten!

Japp nu sitter jag här igen i förortentill Stockholm och har passat en liten sötnos i ett par timmar. Men det är ju bara början i vecka ska jag ta ha om min lilla kusse.^^Det ska faktist bli riktigt kul.
Fick lite kläder av min älskade moster också! Så himmla nice! Tre par brallor och två toppar som hon vuxit ur! Hhaha det e tur att ens moseter alltid varit så smal att man kan ärva kläder av henne.

Imorgon blir det väll parken med kusinen och antagligen en myckt intressant dag.Mycket nytt för både honom och mig.
Jg får ju låna deras dator när jag är här i alla fall så jag kan hålla er lite underrättade under tiden.
Jag har faktist börjat snacka med en kile också omär riktigt trevlig. Riktigt kul att ha någon att snacka med. Hahaha ja vi får se hur den här veckan kommer gå och hur mitt dåliga självförtroende utvecklas. Mår ju piss över hur jag ser ut just nu....men ajja ska inte klaga, det finns ju värre saker här i världen.

ha det gött allihopa,kraaam! <3

Kussen 18 och jag utklädd?

Japp idag bar det av till Uppsala för att gratta min älskade lilla kusin, som nu inte är så liten längre! Hon fylde nämligen 18 år i måndags! 18 ÅR!!!!! Det e inte klokt vad snabbt tiden gått. Känns typ som om det var igår vi sprang runt med medeltidsdräkter och fäktades med svärd som dom krigarprinsessor vi var. ^^
Hon fick en del nice presenter om man säger så, men det kan ju beropå att jag var med och köpte grejerna så det vart ju bara sånt hon önskat sig. Hon fick en japansk te-kanna med tillbehör och en lock/platt-tång från babyliss.
Det var smörgåstårta och en rejäl efträtts tårta med kaffe och tillbehör på det. Man känner sig som ett riktigt svullo när man sitter där och käkar och B har sin halv anorexia och vägrar att ens äta upp en bit smörgåstårta.
Jajja han får ha sin lilla ätstörning jag orkar inte bry mig för mycket men jobbigt är det ju.

Efter maten vart det stor fotografering på hög nivå! Kusin tog fram sin Kimono från japan. Det var riktigt kul att få bära en äkta kimono och posa inför kamran ett tag! Hahahaha diggar min kusin och hennes dille på Japan. Fast jag är ju inte mycket bättre själv! (a)
Imorgon drar jag till förorten och e nany i en vecka. Det ska faktist bli riktigt kul. Ser fram emot att få passa den lille.

Nej gött fölk nu ska fröken smedman sova! Pöss på er och kolla in bilderna på en äkta kimono! <3



Tillbaka till den vanliga stilen då då! ;)

Blääää.....

Allt jag känner just nu är att mitt liv är en enda stor lögn. Jag ler, skrattar och är glad men allt är egentligen ett helvete och jag kan tyvär inte ens säga anledningen. Visst jag har inget att klaga på egentligen,men allt känns bara fel just nu. 
När såren efter förhålandet läkt så sitter ärren kvar och smärtar till ibland men det som igentligen gör ont är att jag känner mig så värdelös på nått sätt. Jag vet att det bara är min sjukdom som talar men allt känns bara fel. Det känns som om jag sabbat mitt eget liv just nu. Det liv som jag byggt upp för några månader sedan rasar bara ihop.
Sten efter sten på min mur rasar och krossar ett lende som jobbar med att återuppbygga den ståtliga mur jag en gång hade.

Om jag går tillbaka, låt oss säga ett halvår sedan så kunde man nog räkna mig till en av de lyckligaste människorna i världen. Jag såg sund ut, jag åt vad jag ville utan att kämmas, jag hade en bästa vän som jag älskade över allt annat och jag hade ett förhållande med en skit snygg kille som sa att han älskade mig. Ja jag hade allt jag drömt om och allt som jag aldrig trode jag skulle få. Kan ske var det bara ett smakprov på vad en riktig tonåring kan få här i livet.....ett smakprov och inget mer?! 
Vem vet? 

Hur mycket jag än önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden till den perioden så kommer det aldrig att hända. Jag har ett nytt liv nu och jag tror att all den sorg jag fått uppleva den senaste tiden, inte bara på grund av krossat hjärta utan mycket annat, har förändrat mig och gjort mig till en ny person. En förvirrad person som inte riktigt vet vem hon är och vem hon vill vara.... Jag önskar att min farfar fortfarande var i livet, han var en av de personer som fick mig att glömma sånt här och gå tillbaka till barndomens vägar. Även om jag i och försäg bara var ett litet barn när han gick bort....men jag kände en otrolig trygghet i hans närhet som ingen annan kunde få mig att känna...

Guuud vilket emo-inlägg detta vart då...hehe ajja, som sagt denna blogg är mer som en dagbok än en blogg! ;) Så gillar ni inte att läsa om lidande är den nog inget för er. Kram kram <3 

09-07-02

Roligare rubrik än så vart det inte tyvär. Jag har igentligen inte säskilt mycket att skriva om idag utom att dagen verkligen har mega sugit och att mitt självförtroende är på botten av havet just nu.
Jag lovade mamsen att städa hela huset idag och i morgon i utbyte mot en liten slant. Jag lyckades dock bara städa hela övervåningen idag pågrund av mitt sämsta humör ever. Men det är inte så bara när man tänker efter, eftersom vi har två badrum på överväningen och mina bröder använder BÅDA vilket gör att själva toaletterna ser.....tjaaaa....ut som crap helt enkelt. x)
Men imorgon blir det nerdervåningen istället och det kommer bli ett levande helvete med tanke på hur mycket som behöver göras där nere! >.<

Som jag sa förut så mår jag riktigt piss just nu pågrund av mitt dåliga självförtroende och alla minnen som jagar mig. Jag trode det skulle bli bättre efter ett tag och vist det vart helt okej för en stund. Jag till och med skrattade åt hur dum jag kunde vara som inbillade mig att det någonsin skulle funka, men nu idag har jag bara kunnat tänka på alla minnen och hur ont dom gör trotts att jag vet att jag aldrig någonsin kan gå tillbaka även om båda parter vill. Efetersom jag tyvär inte kan lita på det.
jag kan tänka mig att alla dom här kännslorna och minnena poppar upp i huvudet just nu bara för jag saknar steffi och är fruktansvärt orolig över hur hon mår just nu. Ibland önskar jag att jag bara kunde spola tillbaka tiden, till då vi låg på det där jävla sjukhuset! Innan all sommar ångest, innan alla killar, innan krossade hjärtan och sömnlösa nätter, till den tid då det bara var jag och steffi som drev runt och var allmänt glada att vi hade varandra. men jag antar att den tiden är förbi och att det bara är att titta framåt som gäller nu.....
Mitt hjärta har nu krossats 3 gånger och kommer antagligen att göra det fler gånger ändå.....men jag tänker inte söka efter någon just nu jag låter det komma som det kommer och jag vet att det finns en viss person som har visat ett intresse men jag vet inte om jag litar på det.....jajja grina lagom som man bruar säga! Hehe ha de gött! <333

Fina fossingar och saknar min Steffi!

Ja jag vet att min uppdatering inte direkt vart den bästa på senaste tiden...hehe...sommarlov..host* host*....
Men jag skriver så gott jag kan och jag har mest den här bloggen för att skriva ner lite tankar och känslor för att få ur mig det som är kul och det som är mindre kul. =)

Igår var jag på fotvård medmammsen. Riktigt mysigt var det och skönt som tusan, särskilt efter åt. Det känndes nästan som om man gick på moln, haha, och målade tånaglar fick man också! :p
Mamma fick också fotvård och målade tånaglar, och gissa om man blev chockad! Jag har ALDRIG sett mammsen med rödmålade tånaglar eller ens med nagellack på tårna! :O Det var lite kul att få uppleva en sådan historisk händelse i mitt vardgligt tråkiga lilla liv, hehe.

Efter fotvården vart det present letande till kusin som fyllde 18 i måndags och som vi ska åka och gratta på lördag. Kan ju inte säga vad det blev för nått om det nu skulle vara så att min lilla kusse läser bloggen! ;P Men låt oss säga så här det vart väldigt fiiiiina grejer som jag var väldigt sotis på, men jag är glad att hon får dom för jag vet att hon kommer bli lycklig. Jag handla grejerna tillsammans med morfis och fick ett litete äventyr på Åhlens när min plånbok försvan!
Som tur var så var det någon ärlig och förnuftig människa som  lämnat in den till hittegodset och allt var kvar, pengar, kort och annat dyrbart jag har i den lilla skattkammaren. ^^

Idag sitter man bara här på rumet och tråkar och funderar på vad man ska hitta på för nått oerhör intressant idag då......
Funderar på att ta en långtur med moppen till Ljusterö och hälsa på kusinerna där. Men jag vet inte om jag har bensin så det räcker och dess utom är jag inte på så glatt humör heller. Jag saknar Steffi så himmla mycket att det smärtar! :'(
Sen är mitt självförtroende på botten just nu pågrund av en viss person...nämner inga namn dock.....

Jajja jag får ta dagen som den kommer! Puss på er! ^^

RSS 2.0